Povezane vesti

ASL Erlajns otvara direktnu liniju između Beograda i Pariza – karte već od 67 evra

Tango Six četvrtak, 6. decembar 2018.
Francuska low-cost aviokopmanija ASL Erlajns otvara direktnu sezonsku liniju Beograd Pariz od 24.juna 2019. godine, saopšteno je na Konferenciji za medije ovog avio prevoznika. Kako ističu, linija će biti sezonska sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom, a trajaće sve do 5. septembra 2019.... »

Od Beograda do Pariza za 67 evra

RTS četvrtak, 6. decembar 2018.
RTS: Od Beograda do Pariza za 67 evra
Francuska avio-kompanija "ASL erlajns" uspostavlja direktnu sezonsku na liniji između Aerodroma "Šarl de Gol" u Parizu i Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu između 24. juna i 5. septembra 2019. godine. Tokom nedelje planirana su dva leta, ponedeljkom i četvrtkom, a cena karte prilagođena je porodicama, studentima i turistima.
Dobre poslovne veze "JAT tehnike" i francuske kompanije ASL uticale su na otvaranje nove linije, ali i najava da će francuski "Vansi" preuzeti Aerodrom "Nikola Tesla". Francuzi smatraju da naše tržište ima potencijal i da će... »

Od leta linija Pariz-Beograd sa francuskim ASL erlajns, karte od 69 evra

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Francuska kompanija ASL erlajns (ASL Airlines France) danas je najavila da će 24. juna iduće godine uspostaviti redovnu sezonsku liniju između Pariza i Beograda sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom.
Letovi na toj relaciji obavljaće se do 5. septembra. Polazak iz Pariza je u 18.20 sa aerodroma "Šarl de Gol", a sa beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" u 21.40. Putnike će prevoziti avioni "boing 737-700" koji imaju 147 sedišta,... »

Beograd-Pariz za 69 evra

Danas četvrtak, 6. decembar 2018.
Francuska aviokompanija ASL Airlines France uspostaviće od 24. juna 2019. direktnu avio-liniju Pariz-Beograd sa dva leta nedeljno, uz cenu od 69 evra i mogućnost fleksibilnih tarifa prilagođenih potrebama putnika, saopšteno je danas povodom prvog predstavljanja ove kompanmije u Srbiji.
Linija će biti sezonska i trajaće do 5. septembra 2019. godine, a poletanja su ponedeljkom i četvrtkom. Polasci iz Pariza sa aerodroma Šarl de Gol su u 18:20 časova, sletanje u Beograd u 20:40, a povratak iste večeri iz Beograda... »

Stižu Francuzi: Posle Er Fransa, za Beograd poleće i ASL

B92 četvrtak, 6. decembar 2018.
B92: Stižu Francuzi: Posle Er Fransa, za Beograd poleće i ASL
Beograd -- Francuska avio-kompanija ASL Erlajns Frans uspostaviće 24. juna sledeće godine direktnu avio-liniju između Pariza i Beograda.
Planirana su po dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. Linija će biti sezonska i trajaće do 5. septembra 2019. godine, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Beogradu, gde su predstavnici ove kompanije najavili... »

Francuski ASL erlajns na leto uvodi sezonsku liniju Pariz-Beograd

Novi magazin četvrtak, 6. decembar 2018.
Francuska kompanija ASL erlajns (ASL Airlines France) danas je najavila da će 24. juna iduće godine uspostaviti redovnu sezonsku liniju između Pariza i Beograda sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom.
Letovi na toj relaciji obavljaće se do 5. septembra. Polazak iz Pariza je u 18.20 sa aerodroma "Šarl de Gol", a sa beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" u 21.40. Putnike će prevoziti avioni "boing 737-700" koji imaju 147 sedišta.... »

ASL uspostavlja redovnu liniju između Pariza i Beograda

Nova ekonomija četvrtak, 6. decembar 2018.
Francuska avio-kompanija ASL Airlines France uspostaviće 24. juna sledeće godine direktnu avio-liniju između Pariza i Beograda. Planirana su po dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom. Linija će biti sezonska i trajaće do 5. septembra 2019. godine, rečeno je danas na konferenciji za novinare u... »

Francuski ASL Airlines otvara liniju Beograd - Pariz

RTV četvrtak, 6. decembar 2018.
RTV: Francuski ASL Airlines otvara liniju Beograd - Pariz
BEOGRAD - Francuska aviokompanija ASL Airlines France uspostaviće 24. juna sledeće godine direktnu avio liniju između Pariza i Beograda sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom.
Linija ce biti sezonska i trajaće do 5. septembra 2019. godine, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Beogradu, gde su predstavnici ove kompanije najavili otvaranje nove linije. Generalni direktor kompanije Žan-Fransoa... »
©2019 Netmark d.o.o.