Svilanović: Sajber bezbednost vruća tačka i globalni izazov

Svilanović: Sajber bezbednost vruća tačka i globalni izazov

EurActiv četvrtak, 6. decembar 2018.
Generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Goran Svilanović izjavio je u Istanbulu da je sajber bezbednost postala nova "vruća bezbednosna tačka" i veliki izazov na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou. Otvarajući 6. decembra Treću regionalnu konferenciju za koordinaciju borbe protiv... »

Svilanović : Suprotstavljanje onlajn radikalizaciji

Danas četvrtak, 6. decembar 2018.
Generalni sekretar Regionalnog veća za saradnju (RCC) Goran Svilanović upozorio je danas u Istambulu da se osim sajber bezbednosti i onlajn radikalizacije, na širem prostoru jugoistočne Evrope suočavamo i s prijetnjama migracija, organizovanog kriminala te krijumčarenja malog oružja i lakog naoružanja, prenosi Fena.
Na otvaranju Treće regionalne konferencije za borbu protiv terorizma i prevenciju i borbu protiv nasilnog ekstremizma u jugoistočnoj Evropi, koja se u organizaciji RCC, turske vlade i Integrativnog upravljanja unutrašnjom... »

Svilanović: Sajber bezbednost vruća tačka i globalni izazov

Beta video četvrtak, 6. decembar 2018.
ISTANBUL - Generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Goran Svilanović izjavio je danas u Istanbulu da su pretnje sajber napadima, migracije, organizovani kriminal i kontrola lakog naoružanja na vrhu bezbednosnih prioriteta u Jugoistočnoj Evropi. Otvarajući Treću regionalnu konferenciju... »

Svilanović: Pretnje sajber napadima na vrhu bezbednosnih prioriteta

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Goran Svilanović izjavio je u Istanbulu da su pretnje sajber napadima, migracije, organizovani kriminal i kontrola lakog naoružanja na vrhu bezbednosnih prioriteta u Jugoistočnoj Evropi.
Otvarajući Treću regionalnu konferenciju za koordinaciju borbe protiv terorizma i sprečavanja i suzbijanja nasilnog ekstremizma u Jugoistočnoj Evropi, Svilanović je rekao da je sajber bezbednost postala nova "vruća bezbednosna... »

Konferencija za borbu protiv terorizma u Istanbulu

RTV četvrtak, 6. decembar 2018.
RTV: Konferencija za borbu protiv terorizma u Istanbulu
ISTANBUL - U Istanbulu će danas početi 3. regionalna konferencija za borbu protiv terorizma i prevenciju i borbu protiv nasilnog ekstremizma u jugoistočnoj Evropi.
Organizator konferencije je Veće za regionalnu saradnju (RCC) u saradnji sa vladom Turske i Integrativnim upravljanjem unutrašnje sigurnosti (IISG). Ovaj skup je, prenosi FENA, nastavak 2. regionalne konferencije, održane... »
©2019 Netmark d.o.o.