Povezane vesti

Komitet ministara SE traži hitno usvajanje zakona o nestalim bebama

N1 Info pre 4 dana
Komitet ministara Saveta Evrope ponovo je pozvao Srbiju da hitno preduzme sve mere kako bi se zakonski rešio slučaj nestalih beba.
U privremenoj rezoluciji Komitet ministara je naveo da srpske vlasti, iako su bile u obavezi prethodnim rezolucijama, nisu usvojile zakon kojim bi se uspostavio mehanizam za pojedinačna obeštećenja svim roditeljima čije su bebe... »

Usvojiti Zakon o nestalim bebama: Komitet ministara Saveta Evrope ponovo pozvao Srbiju da hitno preduzme sve potrebne korake

Kurir pre 4 dana
STRAZBUR, 6. decembra (Tanjug) - Komitet ministara Sveta Evrope ponovo je danas pozvao Srbiju da hitno usvoji Zakon o nestalim bebama u cilju izvršenja presude Evropskog suda za ljudska prava kojom joj je, između ostalog, naložena i ta obaveza. Komitet, inače, konstatuje da je Srbija do sada... »

Savet Evrope traži hitno usvajanje zakona o nestalim bebama

Radio 021 pre 4 dana
Komitet ministara Sveta Evrope ponovo je pozvao Srbiju da hitno usvoji Zakon o nestalim bebama u cilju izvršenja presude Evropskog suda za ljudska prava kojom joj je, između ostalog, naložena i ta obaveza.
Predlog zakona o "nestalim bebama" Vlada Srbije je 8. marta uputila Skupštini Srbije, ali on još nije usvojen. Ovaj poziv Komiteta ministara je usledio nakon njihovog trodnevnog decembarskog zasedanja, na čijem je dnevnom redu... »

Savet Evrope: Srbija hitno da usvoji zakon o nestalim bebama

Večernje novosti pre 4 dana
Komitet ministara Sveta Evrope ponovo je u četvrtak pozvao Srbiju da hitno usvoji Zakon o nestalim bebama u cilju izvršenja presude Evropskog suda za ljudska prava kojom joj je, između ostalog, naložena i ta obaveza
STRAZBUR - Komitet ministara Sveta Evrope ponovo je u četvrtak pozvao Srbiju da hitno usvoji Zakon o nestalim bebama u cilju izvršenja presude Evropskog suda za ljudska prava kojom joj je, između ostalog, naložena i ta obaveza.... »

Savet Evrope traži hitno usvajanje zakona o nestalim bebama

RTS pre 4 dana
RTS: Savet Evrope traži hitno usvajanje zakona o nestalim bebama
Komitet ministara Saveta Evrope ponovo je pozvao Srbiju da hitno usvoji Zakon o nestalim bebama u cilju izvršenja presude Evropskog suda za ljudska prava kojom joj je, između ostalog, naložena i ta obaveza.
Komitet, inače, konstatuje da je Srbija do sada sprovela 90 odsto svih odluka Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu. Predlog zakona o "nestalim bebama" Vlada Srbije je 8. marta uputila Skupštini Srbije, ali on još nije... »

Savet Evrope: Usvojite zakon o nestalim bebama

Blic pre 4 dana
Komitet ministara Saveta Evrope ponovo je danas pozvao Srbiju da hitno usvoji Zakon o nestalim bebama u cilju izvršenja presude Evropskog suda za ljudska prava kojom joj je, između ostalog, naložena i ta obaveza. Komitet, inače, konstatuje da je Srbija do sada sprovela 90 odsto svih odluka... »

SE Srbiji:Usvojiti zakon o nestalim bebama

RTV pre 4 dana
RTV: SE Srbiji:Usvojiti zakon o nestalim bebama
STRAZBUR - Komitet ministara Sveta Evrope ponovo je danas pozvao Srbiju da hitno usvoji Zakon o nestalim bebama u cilju izvršenja presude Evropskog suda za ljudska prava kojom joj je, između ostalog, naložena i ta obaveza.
Komitet, inače, konstatuje da je Srbija do sada sprovela 90 odsto svih odluka Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu. Predlog zakona o "nestalim bebama" Vlada Srbije je 8. marta uputila Skupštini Srbije, ali on još nije... »

Savet Evrope traži hitno usvajanje zakona o nestalim bebama

Politika pre 4 dana
Donošenje zakona je neophodno da bi roditelji dobili informacije o sudbini nestale dece, kao i individualnu odštetu, smatra SE
Srbija je sprovela 90 odsto odluka Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu, mada još nije usvojila zakon o nestalim bebama, konstatuje Savet Evrope koji obavlja nadzor nad sprovođenjem pomenutih odluka, prenosi Tanjug. Zbog... »

Savet Evrope o nestalim bebama

Večernje novosti pre 5 dana
Srbija još čeka na usvajanje zakona. Predlog u martu poslat u Skupštinu
SRBIJA je sprovela 90 odsto odluka Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu, mada još nije usvojila Zakon o nestalim bebama, konstatovao je Savet Evrope, koji ima nadzor nad sprovođenjem odluka Suda. Zato će na današnjem... »
©2018 Netmark d.o.o.