Povezane vesti

Pele: Mesi ima samo jednu veštinu, on ne može da se poredi sa mnom

Hot sport 06.12.2018
Jedan od najboljih fudbalera sveta ikada smatra da Argentinac ne može da se poredi sa njim i Dijegom Armandom Maradonom. Pele je naglasio da bi se igrač sa njim mogao porediti, mora da bude kompletan, a ovaj Brazilac je u karijeri postigao preko hiljadu… »

Pele: Poredite Mesija sa mnom? On šutira samo jednom nogom

B92 06.12.2018
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim. Legendarni Pele, strelac više od 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler morao da bude kompletan… »

Pele: Mesi ne može da se poredi sa Maradonom i sa mnom

Sportski žurnal 06.12.2018
- Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom i desnom nogom, a drugi šutira samo jednom. Ima samo jednu veštinu i ne zna da udari glavom – rekao je Pele za brazilski „Folha de Sao Paulo”. Jedan… »

Pele: Messi se ne može porediti sa mnom i Maradonom

Al Jazeera 06.12.2018
Legendarni Brazilac objašnjava da bi nogometaš morao biti kompletan da bi bio u njegovom rangu. Jedan od najboljih nogometaša u historiji, Brazilac Edson Arantes do Nascimento Pele, smatra da se Lionel Messi nikako ne može porediti s njim i Diegom… »

Pele oštro po Mesiju: Ja davao golove desnom, levom, glavom, a on samo koristi jednu nogu i hoće da bude najbolji na svetu! E…

Mozzart sport 06.12.2018
"Ima boljih", smatra brazilska legenda. Stvar ukusa. A o njima se, govorili su još Latini, ne raspravlja. Mada, voli narod da priča, upoređuje, traži najboljeg svih vremena. Za taj status u najmanju ruku morao bi da konkuriše Lionel Mesi, kako zbog… »

Pele: Mesi ne može da se poredi sa Maradonom i sa mnom

Dnevnik 06.12.2018
SAO PAULO: Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim. Legendarni Pele, strelac preko 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler morao da bude… »

Pele: Mesi ne može da se poredi sa Maradonom i sa mnom

Večernje novosti 06.12.2018
Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom i desnom nogom, a drugi šutira samo jednom – rekao je legendarni Brazilac. Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi… »

"Mesi je najbolji? Pa on je jednodimenzionalan igrač"

N1 Info 06.12.2018
Lionel Mesi je jednodimenzionalan igrač i zbog toga ne može biti smatran najboljim koji je igrao fudbal, smatra legendarni Pele. Mesi je u 653 utakmica za Barselonu postigao 567 golova, dok je u nacionalnom dresu odigra 128 mečeva i u strelce se upisao… »

Vesti dana »