Povezane vesti

Pele: Mesi ima samo jednu veštinu, on ne može da se poredi sa mnom

Hot sport četvrtak, 6. decembar 2018.
Jedan od najboljih fudbalera sveta ikada smatra da Argentinac ne može da se poredi sa njim i Dijegom Armandom Maradonom. Pele je naglasio da bi se igrač sa njim mogao porediti, mora da bude kompletan, a ovaj Brazilac je u karijeri postigao preko hiljadu golova. – Kako mogu da se prave poređenja... »

Pele: Mesi ne može da se poredi sa Maradonom i sa mnom

Sportski žurnal četvrtak, 6. decembar 2018.
- Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom i desnom nogom, a drugi šutira samo jednom. Ima samo jednu veštinu i ne zna da udari glavom – rekao je Pele za brazilski „Folha de Sao Paulo”
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim. Legendarni Pele, strelac preko 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler... »

Pele: Poredite Mesija sa mnom? On šutira samo jednom nogom

B92 četvrtak, 6. decembar 2018.
B92: Pele: Poredite Mesija sa mnom? On šutira samo jednom nogom
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim.
Legendarni Pele, strelac više od 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler morao da bude kompletan da bi bio u njegovom rangu. "Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira... »

Pele: Messi se ne može porediti sa mnom i Maradonom

Al Jazeera četvrtak, 6. decembar 2018.
Legendarni Brazilac objašnjava da bi nogometaš morao biti kompletan da bi bio u njegovom rangu.
Jedan od najboljih nogometaša u historiji, Brazilac Edson Arantes do Nascimento Pele, smatra da se Lionel Messi nikako ne može porediti s njim i Diegom Armandom Maradonom. Legendarni Pele, koji je u karijeri postigao gotovo 1.300... »

"Mesi je najbolji? Pa on je jednodimenzionalan igrač"

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Lionel Mesi je jednodimenzionalan igrač i zbog toga ne može biti smatran najboljim koji je igrao fudbal, smatra legendarni Pele.
Mesi je u 653 utakmica za Barselonu postigao 567 golova, dok je u nacionalnom dresu odigra 128 mečeva i u strelce se upisao 128 puta. Nagrađen je sa pet Zlatnih lopti u karijeri, osvojio je devet La Liga titula, četiti Lige... »

Pele: Mesi ne može da se poredi sa Maradonom i sa mnom

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom i desnom nogom, a drugi šutira samo jednom – rekao je legendarni Brazilac
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim. Legendarni Pele, strelac preko 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi fudbaler morao... »

Pele: Mesi ne može da se poredi sa Maradonom i sa mnom

Dnevnik četvrtak, 6. decembar 2018.
SAO PAULO: Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim.
Legendarni Pele, strelac preko 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler morao da bude kompletan da bi bio u njegovom rangu. "Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom... »

Pele oštro po Mesiju: Ja davao golove desnom, levom, glavom, a on samo koristi jednu nogu i hoće da bude najbolji na svetu! E pa nije...

Mozzart sport četvrtak, 6. decembar 2018.
"Ima boljih", smatra brazilska legenda
Stvar ukusa. A o njima se, govorili su još Latini, ne raspravlja. Mada, voli narod da priča, upoređuje, traži najboljeg svih vremena. Za taj status u najmanju ruku morao bi da konkuriše Lionel Mesi, kako zbog golgeterskog i trofejnog učinka, tako i zbog stila igre,... »
©2019 Netmark d.o.o.