Povezane vesti

Pele: Mesi ima samo jednu veštinu, on ne može da se poredi sa mnom

Hot sport pre 5 dana
Jedan od najboljih fudbalera sveta ikada smatra da Argentinac ne može da se poredi sa njim i Dijegom Armandom Maradonom. Pele je naglasio da bi se igrač sa njim mogao porediti, mora da bude kompletan, a ovaj Brazilac je u karijeri postigao preko hiljadu golova. – Kako mogu da se prave poređenja... »

Pele: Mesi ne može da se poredi sa Maradonom i sa mnom

Sportski žurnal pre 6 dana
- Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom i desnom nogom, a drugi šutira samo jednom. Ima samo jednu veštinu i ne zna da udari glavom – rekao je Pele za brazilski „Folha de Sao Paulo”
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim. Legendarni Pele, strelac preko 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler... »

Pele: Poredite Mesija sa mnom? On šutira samo jednom nogom

B92 pre 6 dana
B92: Pele: Poredite Mesija sa mnom? On šutira samo jednom nogom
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim.
Legendarni Pele, strelac više od 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler morao da bude kompletan da bi bio u njegovom rangu. "Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira... »

Pele: Messi se ne može porediti sa mnom i Maradonom

Al Jazeera pre 6 dana
Legendarni Brazilac objašnjava da bi nogometaš morao biti kompletan da bi bio u njegovom rangu.
Jedan od najboljih nogometaša u historiji, Brazilac Edson Arantes do Nascimento Pele, smatra da se Lionel Messi nikako ne može porediti s njim i Diegom Armandom Maradonom. Legendarni Pele, koji je u karijeri postigao gotovo 1.300... »

"Mesi je najbolji? Pa on je jednodimenzionalan igrač"

N1 Info pre 6 dana
Lionel Mesi je jednodimenzionalan igrač i zbog toga ne može biti smatran najboljim koji je igrao fudbal, smatra legendarni Pele.
Mesi je u 653 utakmica za Barselonu postigao 567 golova, dok je u nacionalnom dresu odigra 128 mečeva i u strelce se upisao 128 puta. Nagrađen je sa pet Zlatnih lopti u karijeri, osvojio je devet La Liga titula, četiti Lige... »

Pele: Mesi ne može da se poredi sa Maradonom i sa mnom

Večernje novosti pre 6 dana
Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom i desnom nogom, a drugi šutira samo jednom – rekao je legendarni Brazilac
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim. Legendarni Pele, strelac preko 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi fudbaler morao... »

Pele: Mesi ne može da se poredi sa Maradonom i sa mnom

Dnevnik pre 6 dana
SAO PAULO: Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Brazilac Pele smatra da Lionel Mesi nikako ne može da se poredi sa Dijegom Armandom Maradonom i njim.
Legendarni Pele, strelac preko 1.000 golova u karijeri, objašnjava da bi bi fudbaler morao da bude kompletan da bi bio u njegovom rangu. "Kako mogu da se prave poređenja između igrača koji odlično udara loptu glavom, šutira levom... »

Pele oštro po Mesiju: Ja davao golove desnom, levom, glavom, a on samo koristi jednu nogu i hoće da bude najbolji na svetu! E pa nije...

Mozzart sport pre 6 dana
"Ima boljih", smatra brazilska legenda
Stvar ukusa. A o njima se, govorili su još Latini, ne raspravlja. Mada, voli narod da priča, upoređuje, traži najboljeg svih vremena. Za taj status u najmanju ruku morao bi da konkuriše Lionel Mesi, kako zbog golgeterskog i trofejnog učinka, tako i zbog stila igre,... »
©2018 Netmark d.o.o.