Повезане вести

Додик поручио да има јасан став и неће одустати! Како ли ће на ово реаговати Бошњаци и Хрвати?!

Додик поручио да има јасан став и неће одустати! Како ли ће на ово реаговати Бошњаци и Хрвати?!

Ало 06.12.2018
Председавајући Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је да та државна институција може имати пуни капацитет под условом да на свим састанцима, којима присуствује, буде истакнута застава Републике Српске, а ако то не буде… »
Додик: Нећу да будем икебана попут британске краљице

Додик: Нећу да будем икебана попут британске краљице

Вечерње новости 06.12.2018
Председавајући Председништва БиХ рекао да застава РС мора бити тамо где је он као и да је институција Председништва потпуно развлашћена. Председавајући Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је данас да та државна институција… »
Додик: Нисам отишао у Сарајево да будем икебана

Додик: Нисам отишао у Сарајево да будем икебана

Спутник 06.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да та државна институција може да има пуни капацитет само под условом да на свим састанцима којима присуствује буде истакнута застава Републике Српске, а ако то не буде… »
Додик: Застава Републике Српске мора бити тамо где сам ја

Додик: Застава Републике Српске мора бити тамо где сам ја

РТВ 06.12.2018
БАЊАЛУКА - Председавајући Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је данас да та државна институција може имати пуни капацитет под условом да на свим састанцима, којима присуствује, буде истакнута застава Републике Српске, а… »
Додик: Застава РС мора бити тамо где сам ја

Вести онлине 06.12.2018
Председавајући Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је данас да та државна институција може имати пуни капацитет под условом да на свим састанцима, којима присуствује, буде истакнута застава Републике Српске, а ако то не… »

РТС 06.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик каже да та државна институција може имати пуни капацитет под условом да на свим састанцима, којима присуствује, буде истакнута застава Републике Српске, а ако то не буде учињено… »
Додик држи реч: Застава Републике Српске мора да буде тамо где сам ја! Прекинућу праксу прављења икебана од српских чланова…

Додик држи реч: Застава Републике Српске мора да буде тамо где сам ја! Прекинућу праксу прављења икебана од српских чланова…

Курир 06.12.2018
БАНАЛУКА - Председавајући Председништва БиХ, Милорад Додик, изјавио је данас да та државна институција може имати пуни капацитет под условом да на свим састанцима, којима присуствује, буде истакнута застава Републике Српске, а… »
Додик и Цвијановић: РС ће ускоро потврдити став о војној неутралности

Додик и Цвијановић: РС ће ускоро потврдити став о војној неутралности

Нови магазин 06.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик и председница Републике Српске Жељка Цвијановић најавили су да ће ускоро бити одржан састанак свих релевантних политичких фактора у РС, на којем ће се размотри одлука министара… »
Додик: Застава Републике Српске или ће седница бити одржана видеолинком

Додик: Застава Републике Српске или ће седница бити одржана видеолинком

Н1 Инфо 06.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да је за 12. децембар заказао седницу Председништва, са 50 тачака дневног реда, од којих је једна смена амбасадора, а која може бити одржана у згради у Сарајеву, уколико… »
Застава РС у Председништву БиХ или седнице видео-линком

Застава РС у Председништву БиХ или седнице видео-линком

РТС 06.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик заказао је за 12. децембар седницу Председништва са 50 тачака дневног реда, од којих је једна смена амбасадора. Седница може бити одржана у згради у Сарајеву уколико буде постигнут… »

Вести дана »