Sud vratio na ponovno odlučivanje odluku o pritvoru Srbima

Sud vratio na ponovno odlučivanje odluku o pritvoru Srbima

B92 pre 8 dana
B92: Sud vratio na ponovno odlučivanje odluku o pritvoru Srbima
Apelacioni sud u Prištini vratio je odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih da su povezani sa slučajem ubistva Olivera Ivanovića na ponovno odlučivanje.
Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru N. S., M. R. i D. M., javila je KTV. "Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi s osnovanom sumnjom da su okrivljeni... »

KiM: Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje odluku o pritvoru Srba

Danas pre 8 dana
Apelacioni sud u Prištini vratio je na ponovno odlučivanje odluku o pritvoru trojice Srba iz Severne Mitrovice osumnjičenih da su povezani sa slučajem ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića, prenosi KTV.
KTV prenosi da će prvostepeni sud ponovo odlučivati o pritvoru N. S., M. R. i D. M. „Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi s osnovanom sumnjom da su okrivljeni... »

Košev: Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje rešenje o pritvoru Srbima iz Kosovske Mitrovice

Novi magazin pre 8 dana
Apelacioni sud u Prištini vratio je na ponovno odlučivanje rešenje o određivanju pritvora trojici Srba iz severne Kosovske Mitrovice koje je kosovska policija uhapsila 23. novembra zbog navodne umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića, preneo je danas portal Košev.
Pozivajući se na prištinsku KTV, portal je preneo da će sud ponovo odlučivati o pritvoru N.S, M.R. i D.M."Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi s osnovanom sumnjom... »

Sud u Prištini vratio na ponovno odlučivanje o pritvoru trojice Srba

N1 Info pre 8 dana
Apelacioni sud u Prištini vratio je na ponovno odlučivanje rešenje o određivanju pritvora trojici Srba iz severne Kosovske Mitrovice koje je kosovska policija uhapsila 23. novembra zbog navodne umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića, preneo je portal Kossev.
Pozivajući se na prištinsku KTV, portal KoSSev je preneo da će sud ponovo odlučivati o pritvoru N.S, M.R. i D.M. 24.11.2018. "Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi s... »

Apelacioni sud vratio odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića

Telegraf pre 8 dana
Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi s osnovanom sumnjom da su okrivljeni počinili krivična dela pod istragom - stoji u saopštenju
Apelacioni sud u Prištini vratio je pitanje o pritvoru trojice Srba, osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića. na ponovno odlučivanje. Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru... »

Sud preispituje odluku o pritvoru za trojicu Srba

RTS pre 8 dana
RTS: Sud preispituje odluku o pritvoru za trojicu Srba
Apelacioni sud u Prištini vratio je odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića na ponovno odlučivanje.
Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru Nedeljka Spasojevića, Marka Rosića i Dragiše Markovića, javila je KTV. "Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi s... »

Osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića: Apelacioni sud u Prištini vratio odluku o pritvoru trojice Srba

Kurir pre 8 dana
Apelacioni sud u Prištini vratio je odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića na ponovno odlučivanje. Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru Nedeljka Spasojevića, Marka Rosića i Dragiše Markovića, javila je KTV. "Prema... »

Trojica Srba u pritvoru bez jasnih razloga, tužilaštvo da priloži sve dokaze

RTV pre 8 dana
RTV: Trojica Srba u pritvoru bez jasnih razloga, tužilaštvo da priloži sve dokaze
PRIŠTINA - Apelacioni sud u Prištini vratio je odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića na ponovno odlučivanje.
Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru Nedeljka Spasojevića, Marka Rosića i Dragiše Markovića, javila je KTV. "Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi s... »

Apelacioni sud vratio odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih za ubistvo Ivanovića

Blic pre 8 dana
Apelacioni sud u Prištini vratio je odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića na ponovno odlučivanje. Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru Nedeljka Spasojevića, Marka Rosića i Dragiše Markovića, javila je KTV. -... »

Osumnjičeni za ubistvo Ivanovića: Apelacioni sud vratio odluku o pritvoru trojice Srba

Večernje novosti pre 8 dana
Osnovni sud, navodi se, mora tražiti od Tužilaštva da uz zahtev za pritvor priloži sve dokaze na koje se poziva, posebno one koji se odnose na osnovanu sumnju
Apelacioni sud u Prištini vratio je odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića na ponovno odlučivanje. Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru... »

Apelacioni sud vratio odluku o pritvoru trojice Srba

Dnevnik pre 8 dana
PRIŠTINA: Apelacioni sud u Prištini vratio je odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića na ponovno odlučivanje.
Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru Nedeljka Spasojevića, Marka Rosića i Dragiše Markovića, javila je KTV. "Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi s... »
©2018 Netmark d.o.o.