Povezane vesti

Stoltenberg od Vučića i Haradinaja traži smirenost i suzdržanost

Slobodna Evropa četvrtak, 6. decembar 2018.
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg razgovarao je telefonom u četvrtak sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Kosova Ramušom Haradinijem. Kako je saopštio Stoltenberg, obavijestio ih je o ishodu sastanka ministara vanjskih poslova NATO-a u srijedu o Zapadnom Balkanu.... »

Stoltenberg pozvao Beograd i Prištinu na uzdržanost

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozvao je Beograd i Prištinu da pokažu smirenost i uzdržanost i da izbegavaju provokativne izjave ili postupke.
NATO je saopštio da je Stoltenbeg pozvao telefonom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Ramuša Haradinaja. "Obojicu sam podsetio da je dijalog Beograda i Prištine uz posredovanje EU jedini put do trajnog mira i... »

Priča o vojsci Kosova u prvom planu, Srbija sa zebnjom čeka 14. decembar

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Iako analitičari i stručnjaci za ustavno pravo navode da formiranje Vojske Kosova nije moguće bez promene Ustava, najave da će se o transformaciji oružanih snaga raspravljati na sednici Skupštine Kosova sledeće nedelje, i dalje je glavna tema među srpskim i kosovskim zvaničnicima.
Izvor: N1 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je o tome razgovarao i sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, koji je Prištinu i Beograd pozvao na uzdržanost i podsetio da je dijalog jedini put ka miru. Premijerka Ana... »

Stoltenberg razgovarao sa Vučićem i Haradinajem

Politika četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg saglasdili su se, u telefonskom razgovoru, da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region. Predsednik Vučić zahvalio je generalnom sekretaru Stoltenbergu na konstataciji da nije vreme za formiranje... »

U prvih deset meseci 24 krivične prijave za trgovinu ljudima

Radio 021 četvrtak, 6. decembar 2018.
Policija je u prvih deset meseci ove godine podnela 24 krivične prijave protiv osumnjičenih za trgovinu ljudima, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u razgovoru sa generalnom direktorkom Direktorata Saveta Evrope za demokratiju Snežanom Samardžić Marković.
Oni su u Beogradu razgovarali o unapređenju saradnje na polju borbe protiv trgovine ljudima, nasilja u porodici, a posebno prema ženama, kao i drugim oblastima koje pokriva taj Direktorat SE. Kako se navodi u saopštenju MUP-a,... »

Stefanović: Policija u prvih 10 meseci podnela 24 krivične prijave za trgovinu ljudima

Novi magazin četvrtak, 6. decembar 2018.
Ministаr unutrаšnjih poslovа Nebojšа Stefаnović izjavio je danas dа je policijа Srbije u prvih deset meseci ove godine podnelа 24 krivične prijаve protiv osumnjičenih zа trgovinu ljudimа.
On je tokom razgovora sa generаlnom direktorkom Sаvetа Evrope zа demokrаtiju Snežаnom Sаmаrdžić Mаrković o unаpređenju sаrаdnje u borbi protiv trgovine ljudimа, nаsiljа u porodici, posebno premа ženаmа i drugim oblastima koje... »

Stefanović: Policija u prvih 10 podnela 24 krivične prijave protiv osumnjičenih za trgovinu ljudima

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Ministаr unutrаšnjih poslovа Nebojšа Stefаnović izjavio je danas dа je policijа Srbije u prvih deset meseci ove godine podnelа 24 krivične prijаve protiv osumnjičenih zа trgovinu ljudimа. On je tokom razgovora sa generаlnom direktorkom Sаvetа Evrope zа demokrаtiju Snežаnom Sаmаrdžić Mаrković o... »

Stoltenberg pozvao Prištinu i Beograd na uzdržanost

Novi magazin četvrtak, 6. decembar 2018.
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg danas je pozvao Beograd i Prištinu da pokažu smirenost i uzdržanost i da izbegavaju provokativne izjave ili postupke.
NATO je saopštio da je Stoltenbeg danas pozvao telefonom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Ramuša Haradinaja. "Obojicu sam podsetio da je dijalog Beograda i Prištine uz posredovanje EU jedini put do trajnog... »

Stefanović: Policija u prvih 10 meseci podnela 24 krivične prijave za trgovinu ljudima

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija Srbije u prvih deset meseci ove godine podnela 24 krivične prijave protiv osumnjičenih za trgovinu ljudima
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija Srbije u prvih deset meseci ove godine podnela 24 krivične prijave protiv osumnjičenih za trgovinu ljudima. On je tokom razgovora sa generalnom... »

Stefanović razgovarao sa Markovićevom o borbi protiv trgovine ljudima

RTV četvrtak, 6. decembar 2018.
RTV: Stefanović razgovarao sa Markovićevom o borbi protiv trgovine ljudima
BEOGRAD - Potprеdsеdnik Vladе Rеpublikе Srbijе i ministar unutrašnjih poslova dr Nеbojša Stеfanović razgovarao jе danas u Bеogradu sa gеnеralnom dirеktorkom Savеta Evropе za dеmokratiju Snеžanom Samardžić Marković o unaprеđеnju saradnjе na polju borbе protiv trgovinе ljudima, nasilja u porodici, posеbno prеma žеnama, kao i drugim oblastima kojе pokriva Gеnеralni dirеktorat za dеmokratiju SE.
Ministar Stеfanović istakao jе da jе policija u prvih dеsеt mеsеci ovе godinе podnеla 24 krivičnе prijavе protiv osumnjičеnih za trgovinu ljudima. Stеfanović i Samardžić Marković istakli su da ćе, u saradnji sa Savеtom Evropе,... »

Policija u prvih 10 meseci podnela 24 krivične prijave zbog trgovine ljudima

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Ministаr unutrаšnjih poslovа Nebojšа Stefаnović izjavio je dа je policijа Srbije u prvih deset meseci ove godine podnelа 24 krivične prijаve protiv osumnjičenih zа trgovinu ljudimа.
On je tokom razgovora sa generаlnom direktorkom Sаvetа Evrope zа demokrаtiju Snežаnom Sаmаrdžić Mаrković o unаpređenju sаrаdnje u borbi protiv trgovine ljudimа, nаsiljа u porodici, posebno premа ženаmа i drugim oblastima koje... »

Stoltenberg pozvao Prištinu i Beograd na uzdržanost

Beta četvrtak, 6. decembar 2018.
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg danas je pozvao Beograd i Prištinu da pokažu smirenost i uzdržanost i da izbegavaju provokativne izjave ili postupke. NATO je saopštio da je Stoltenbeg danas pozvao telefonom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Ramuša Haradinaja. "Obojicu... »

Stoltenberg: Bez međusobnih provokacija Beograda i Prištine

Danas četvrtak, 6. decembar 2018.
Beograd i Priština trebalo bi da pokažu smirenost i uzdržavanje i izbegnu bilo kakve provokativne izjave ili radnje, izjavio je danas generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg koji je rekao da je poručio danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijeru Kosova Ramušu Haradinaju.
„Danas sam pozvao i predsednika Vučića i gospodina Haradinaja da bih ih upoznao sa ishodom sednice ministara spoljnih poslova NATO na Zapadnom Balkanu. Podvukao sam da bi i Beograd i Priština trebalo da pokažu smirenost i... »

"Beograd i Priština da izbegavaju provokativne izjave i akcije"

Glas Amerike četvrtak, 6. decembar 2018.
Beograd i Priština bi trebalo da budu uzdržani i da izbegavaju provokativne izjave i akcije, poručio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg u odvojenom telefonskom razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Kosova Ramušom Haradinajem. "Danas sam pozvao predsednika... »

Nova opomena Prištini: Šef NATO telefonom zvao Haradinaja sa jasnom porukom o vojsci Kosova

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je danas da je lično, u telefonskom razgovoru, ponovio kosovskom premijeru Ramušu Haradiniju da transformacija KBS u vojsku dolazi u pogrešno vreme, da je protivna preporukama NATO članica i da može imati posledice po Kosovo. On kaže da je lično zvao... »

Vučić razgovarao sa šefom NATO

Vesti online četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Aleksandar Vučić i šef NATO Jens Stoltenberg saglasili su se da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region.
Predsednik Vučić zahvalio je u telefonskom razgovoru generalnom sekretaru NATO Stoltenbergu na konstataciji da nije vreme za formiranje vojske tzv. Kosova, odnosno da namera tzv. Kosova da "transformiše svoje bezbednosne snage u... »

Haradinaj: NATO ima pravo na svoje mišljenje; Beriša: Ne možemo doveka čekati da imamo vojsku

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je u parlamentu da je transformacija KBS u vojsku interni proces i da je potpuno u skladu sa ustavom samoproglašenog Kosova
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je u parlamentu da je transformacija KBS u vojsku interni proces i da je potpuno u skladu sa ustavom samoproglašenog Kosova, penela je GazetaExpres. Haradinaj... »

Vučić i Stoltenberg: Mir i stabilnost od najvećeg interesa

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg saglasdili su se danas, u telefonskom razgovoru, da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region. Predsednik Vučić zahvalio je generalnom sekretaru na konstataciji da nije vreme za formiranje... »

Stoltenberg očitao lekciju Haradinaju: Lično ga nazvao a onda mu rekao stav o formiranju kosovske vojske...

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg rekao je danas da je lično, u telefonskom razgovoru, ponovio kosovskom premijeru Ramušu Haradiniju da transformacija KBS u vojsku dolazi u pogrešno vreme, da je protivna preporukama NATO članica i da može imati posledice po Kosovo. On kaže da je lično zvao... »

Vučić i Stoltenberg: Mir i stabilnost od najvećeg interesa

Dnevnik četvrtak, 6. decembar 2018.
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg saglasdili su se danas, u telefonskom razgovoru, da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region.
Predsednik Vučić zahvalio je generalnom sekretaru Stoltenbergu na konstataciji da nije vreme za formiranje vojske tzv. Kosova, odnosno da namera tzv. Kosova da "transformiše svoje bezbednosne snage u vojsku dolazi u pogrešno... »

Dogovoreni svakodnevni kontakti Vojske Srbije i Kfora

RTS četvrtak, 6. decembar 2018.
RTS: Dogovoreni svakodnevni kontakti Vojske Srbije i Kfora
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg saglasili su se, u današnjem telefonskom razgovoru, da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region.
Predsednik Vučić zahvalio je generalnom sekretaru Stoltenbergu na konstataciji da nije vreme za formiranje vojske tzv. Kosova, odnosno da namera tzv. Kosova da "transformiše svoje bezbednosne snage u vojsku dolazi u pogrešno... »

Vučić i Stoltenberg: Očuvanje mira od najvećeg interesa za Srbiju i region

RTV četvrtak, 6. decembar 2018.
RTV: Vučić i Stoltenberg: Očuvanje mira od najvećeg interesa za Srbiju i region
BEOGRAD - Prеdsеdnik Rеpublikе Srbijе Alеksandar Vučić i gеnеralni sеkrеtar NATO Jеns Stoltеnbеrg su sе, u današnjеm tеlеfonskom razgovoru, saglasili da su očuvanjе mira i stabilnosti od najvеćеg intеrеsa za Srbiju i cеo rеgion.
Prеdsеdnik Vučić zahvalio jе gеnеralnom sеkrеtaru Stoltеnbеrgu na konstataciji da nijе vrеmе za formiranjе vojskе tzv. Kosova, odnosno da namеra tzv. Kosova da "transformišе svojе bеzbеdnosnе snagе u vojsku dolazi u pogrеšno... »

Vučić razgovarao sa šefom NATO, saglasili se

B92 četvrtak, 6. decembar 2018.
B92: Vučić razgovarao sa šefom NATO, saglasili se
Predsednik Aleksandar Vučić i šef NATO Jens Stoltenberg saglasili su se da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region.
Predsednik Vučić zahvalio je u telefonskom razgovoru generalnom sekretaru NATO Stoltenbergu na konstataciji da nije vreme za formiranje vojske tzv. Kosova, odnosno da namera tzv. Kosova da "transformiše svoje bezbednosne snage u... »

Vučić i Stoltenberg: Mir i stabilnost od najvećeg interesa

Srbija danas četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg su se, u današnjem telefonskom razgovoru, saglasili da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region.
Predsednik Vučić zahvalio je generalnom sekretaru Stoltenbergu na konstataciji da nije vreme za formiranje vojske tzv. Kosova, odnosno da namera tzv. Kosova da "transformiše svoje bezbednosne snage u vojsku dolazi u pogrešno... »

Vučić i Stoltenberg: Mir i stabilnost od najvećeg interesa

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg saglasdili su se danas, u telefonskom razgovoru, da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region
Predsednik Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg saglasdili su se danas, u telefonskom razgovoru, da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region. Predsednik Vučić zahvalio je... »

Vučić i Stoltenberg: Mir i stabilnost od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg saglasdili su se danas, u telefonskom razgovoru, da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region. Predsednik Vučić zahvalio je generalnom sekretaru Stoltenbergu na konstataciji da nije vreme za... »

Vučić razgovarao sa Stoltenbergom: Vojska opet u svakodnevnom kontaktu s Kforom

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg su se, u današnjem telefonskom razgovoru, saglasili da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region.
Kako je navedeno u saopštenju, Vučić je "zahvalio generalnom sekretaru Stoltenbergu na konstataciji da nije vreme za formiranje vojske tzv. Kosova, odnosno da namera tzv. Kosova da transformiše svoje bezbednosne snage u vojsku... »

Vučić i Stoltenberg ostaju u stalnom i direktnom kontaktu: Vojska Srbije ponovo uspostavlja vezu sa KFOR-om

Telegraf četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Vučić je izrazio zebnju zbog namera tzv. Kosova da formira vojsku i opasnosti koje taj korak nosi po opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg su se, u današnjem telefonskom razgovoru, saglasili da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region. Predsednik... »

Vučić zahvalio Stoltenbergu na stavu o formiranju vojske Kosova

Danas četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg su se, u današnjem telefonskom razgovoru, saglasili da su očuvanje mira i stabilnosti od najvećeg interesa za Srbiju i ceo region.
Predsednik Vučić zahvalio je generalnom sekretaru Stoltenbergu na konstataciji da nije vreme za formiranje vojske tzv. Kosova, odnosno da namera tzv. Kosova da „transformiše svoje bezbednosne snage u vojsku dolazi u pogrešno... »

Vučić na vezi sa Stoltenbergom: Glavna tema formiranje vojske lažne države Kosovo

Srbija danas četvrtak, 6. decembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće danas telefonom sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom o Kosovu i najavi formiranja vojske.
To je predsednik Vučić sam potvrdio, u razgovoru u Novom jutru na televiziji Pink, i objasnio. - Naše je da uspostavimo komunikaciju sa njima i na terenu. NATO ima obavezu koju je preuzeo posle usvajanja Briselskog sporazuma da... »

Šabanova deca Sanela i Mihajlo još ne mogu da vide oca

Tračara  pre 3 sata  još 8 povezanih

Vremeplov: Umro Stojan Novaković

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

Iz Zvezde bez izjava, Čović pred novinarima

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane
©2019 Netmark d.o.o.