Povezane vesti
Uvrede i urlanje: "Ja sam ljubavnica, a šta si ti?!", Luna se unela u lice Marijani, obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti…
Blic 06.12.2018
Žestoka svađa izbila je između Lune Đogani i Marijane Zonjić, koja je blogerku osudila zbog toga što nije podržavala vezu nje i Adama Đoganija. - Ne vadiš me iz usta! Pre neko veče si me nazvala kerom, rekla si da je moj tata narkoman. Neće ostati na… »
Marijana nazivala lunu kerom i njenog oca narkomanom: Đoganijeva vrištala na Adamovu bivšu, nema ko se nije umešao! Haos…
Kurir 06.12.2018
Marijana Zonjić i Luna Đogani surovo su se posvađale i vređale, a onda je uleteo i Adam Đogani koji je vikao na svoju bivšu devojku i branio sestru. Obezbeđenje je sve vreme moralo da stoji između njih kako ne bi došlo do tuče, a Đoganijeva se unela u… »
Vesti dana »

Šokantno upozorenje! Odbijanjem Trampovog plana Zelenski vodi zemlju u još veći haos!
Alo pre 20 minutajoš 31 povezana

Milojević promenio 11 igrača u startnoj postavi, Katai pogodio za pobedu nad TSC-om
RTS pre 5 minutajoš 46 povezanih

Tramp otkrio vreme i mesto sastanka sa Putinom: Odabrao bivšu rusku teritoriju!
Blic pre 1 satjoš 151 povezana

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih