Povezane vesti
Uvrede i urlanje: "Ja sam ljubavnica, a šta si ti?!", Luna se unela u lice Marijani, obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti…
Blic 06.12.2018
Žestoka svađa izbila je između Lune Đogani i Marijane Zonjić, koja je blogerku osudila zbog toga što nije podržavala vezu nje i Adama Đoganija. - Ne vadiš me iz usta! Pre neko veče si me nazvala kerom, rekla si da je moj tata narkoman. Neće ostati na… »
Marijana nazivala lunu kerom i njenog oca narkomanom: Đoganijeva vrištala na Adamovu bivšu, nema ko se nije umešao! Haos…
Kurir 06.12.2018
Marijana Zonjić i Luna Đogani surovo su se posvađale i vređale, a onda je uleteo i Adam Đogani koji je vikao na svoju bivšu devojku i branio sestru. Obezbeđenje je sve vreme moralo da stoji između njih kako ne bi došlo do tuče, a Đoganijeva se unela u… »
Vesti dana »
Vučić na prikazu novih sredstava Vojske Srbije: Vojska će biti sve snažnija, u martu kreće služenje vojnog roka
NIN pre 19 minutajoš 39 povezanih
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspešno izvršeno, sedam osoba evakuisano
Euronews pre 1 satjoš 44 povezane
Američki udari na Iran, Teheran odgovorio napadima na Bahrein i Kuvajt
Beta pre 34 minutajoš 35 povezanih
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo do 39 stepeni, sredinom sedmice pad temperature
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane
Novi rekord Lionela Mesija: Samo devet fudbalera davalo 11 golova, on to uradio na poslednjih sedam mečeva!
Hot sport pre 44 minutajoš 46 povezanih