Povezane vesti

Predstavnici Kosova i Albanije napustili sastanak CEFTA u Prištini

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
Predstavnici Kosova i Albanije napustili su danas redovni sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini, nakon izlaganja predstavnika Vlade Srbije, čime se izgubio kvorum za nastavak sastanka, saopšteno je iz Vlade Srbije.
Odmah nakon završenog sastanka, predstavnici Srbije su zbog visokih bezbednosnih rizika napustili Prištinu u pratnji UNMIК-a i KFOR-a i uputili se ka centralnoj Srbiji, navodi se u saopštenju Vlade Srbije. U saopštenju se kaže da... »

Delegacija Prištine napustila sastanak cefte

Mondo četvrtak, 6. decembar 2018.
Privremene institucije samouprave u Prištini i delegacija Albanije danas napustile redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini.
Uprkos brojnim tenzijama u odnosima sa Prištinom, predstavnici Vlade Srbije prisustvovali su redovnom sastanku Zajedničkog Cefta komiteta u Prištini kako bi još jednom poslali poruku mira i tolerancije i pokazali dobru volju da... »

Predstavnici Prištine napustili sastanak CEFTA komiteta

B92 četvrtak, 6. decembar 2018.
B92: Predstavnici Prištine napustili sastanak CEFTA komiteta
Beograd -- Privremene institucije samouprave u Prištini i delegacija Albanije danas napustile redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini.
Uprkos brojnim tenzijama u odnosima sa Prištinom, predstavnici Vlade Republike Srbije prisustvovali su danas redovnom sastanku Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini kako bi još jednom poslali poruku mira i tolerancije i pokazali... »

CEFTA: Srbi konstruktivno, Albanci sabotirali pokušaj rešavanja

RTV četvrtak, 6. decembar 2018.
RTV: CEFTA: Srbi konstruktivno, Albanci sabotirali pokušaj rešavanja
PRIŠTINA - Privremene institucije samouprave u Prištini i delegacija Albanije napustile su danas redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini, kojem su, uprkos brojnim tenzijama u odnosima sa Prištinom, prisustvovali i predstavnici Vlade Srbije.
Kako je saopštila vlada, predstavnik Srbije je na početku sastanka još jednom ponovio da Srbija očekuje da Priština odmah povuče radikalne, nezakonite i diskriminatorne mere od 6. i 21. novembra, koje direktno krše CEFTA sporazum... »

CEFTA: Albanci napustili sastanak sa predstavnicima Vlade Srbije u Prištini

Danas četvrtak, 6. decembar 2018.
Predstavnici Vlade Srbije prisustvovali su danas redovnom sastanku zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini i ponovili da očekuju da Priština odmah povuče mere koje krše CEFTA sporazum i Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, posle čega su predstavnici Prištine i Albanije napustili sastanak, čime je izgubljen kvorum.
„Napuštanjem sastanka, obe delegacije su direktno sabotirale pokušaj da se mirnim putem pregovara o rešenju problema“, navodi se u saopštenju Vlade Srbije. U saopštenju se dodaje da su odmah posle sastanka predstavnici Srbije... »

Delegacije Prištine i Albanije napustile sastanak Cefte

RTS četvrtak, 6. decembar 2018.
RTS: Delegacije Prištine i Albanije napustile sastanak Cefte
Privremene institucije samouprave u Prištini i delegacija Albanije napustile su redovan sastanak Zajedničkog komiteta Cefte u Prištini.
Predstavnici Vlade Srbije prisustvovali su redovnom sastanku Zajedničkog komiteta Cefte u Prištini kako bi još jednom poslali poruku mira i tolerancije i pokazali dobru volju da na konstruktivan način pokušaju da pregovaraju i... »

Potpuni haos na sednici CEFTA! Predstavnici Kosova i Albanije napustili sednicu čim su videli srpske predstavnike!

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Predstavnici Kosova danas su napustili sastanak CEFTA komiteta u Prištini čim su videle našu delagaciju! Međutim, to nije bio kraj sabotaže, pa su predstavnici Albancije otišli sa sednice čim je naša delegacija završila izlaganje i na taj način minirali glasanje! Uprkos brojnim tenzijama u odnosima... »

CEFTA sastanak napustile delegacije Kosova i Albanije

SEEbiz četvrtak, 6. decembar 2018.
PRIŠTINA - Predstavnici Kosova i Albanije napustili su danas redovni sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini, nakon izlaganja predstavnika Vlade Srbije, čime se izgubio kvorum za nastavak sastanka.
Odmah nakon završenog sastanka, predstavnici Srbije su zbog visokih bezbednosnih rizika napustili Prištinu u pratnji UNMIK-a i KFOR-a i uputili se ka centralnoj Srbiji, navodi se u saopštenju Vlade Srbije. U saopštenju se kaže da... »

CEFTA sastanak napustile delegacije Prištine i Albanije

Beta četvrtak, 6. decembar 2018.
Predstavnici Kosova i Albanije napustili su danas redovni sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini, nakon izlaganja predstavnika Vlade Srbije, čime se izgubio kvorum za nastavak sastanka. Odmah nakon završenog sastanka, predstavnici Srbije su zbog visokih bezbednosnih rizika... »

Haos u Prištini: Kosovska i albanska delegacija napustile sastanak CEFTA

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
Privremene institucije samouprave u Prištini i delegacija Albanije danas su napustile redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini, saopštila je Vlada Srbije. Predstavnici Vlade Srbije prisustvovali su tom sastanku, i pokušali da pregovaraju i reše pitanje uvedenih taksi od strane... »

CEFTA: Albanci sabotirali pokušaj rešavanja, delegacije Prištine i Albanije napustile sastanak

Vesti online četvrtak, 6. decembar 2018.
Privremene institucije samouprave u Prištini i delegacija Albanije napustile su danas redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini, kojem su, uprkos brojnim tenzijama u odnosima sa Prištinom, prisustvovali i predstavnici Vlade Srbije.
Kako je saopštila vlada, predstavnik Srbije je na početku sastanka još jednom ponovio da Srbija očekuje da Priština odmah povuče radikalne, nezakonite i diskriminatorne mere od 6. i 21. novembra, koje direktno krše CEFTA sporazum... »

Na sastanku CEFTA Srbija za mirno rešenje, Albanci sabotirali

Dnevnik četvrtak, 6. decembar 2018.
NOVI SAD: Predstavnici Vlade Republike Srbije prisustvovali su danas, uprkos brojnim tenzijama u odnosima sa Prištinom, redovnom sastanku Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini kako bi još jednom poslali poruku mira i tolerancije i pokazali dobru volju da na konstruktivan način pokušaju da pregovaraju i reše pitanje uvedenih taksi od strane Privremenih institucija samouprave u Prištini, poštujući mehanizam i procedure CEFTA.
Uprkos činjenici da predsedavajući sastanku može biti isključivo UNMIK, kao predsedavajući CEFTA sporazuma u 2018. godini, a što je i u skladu sa međunarodnim sporazumima i Rezulucijom SB UN 1244, Srbija je prihvatila da sastanak... »

Novi skandal Prištine: Albanci napustili sastanak CEFTA, sabotirali pokušaj rešavanja problema na Kosmetu

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Privremene institucije samouprave u Prištini i delegacija Albanije napustile su danas redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini
Privremene institucije samouprave u Prištini i delegacija Albanije napustile su danas redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini, kojem su, uprkos brojnim tenzijama u odnosima sa Prištinom, prisustvovali i... »

Predstavnici Prištine napustili sastanak CEFTA komiteta

Nova ekonomija četvrtak, 6. decembar 2018.
Privremene institucije samouprave u Prištini i delegacija Albanije danas napustile redovan sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini. Uprkos brojnim tenzijama u odnosima sa Prištinom, predstavnici Vlade Republike Srbije prisustvovali su danas redovnom sastanku Zajedničkog CEFTA komiteta u... »
©2019 Netmark d.o.o.