Povezane vesti
"Što se mene tiče, ne dugujem nikom ništa!" Sloba oštro prokomentarisao to što ga Luna spominje u Zadruzi, a onda spomenuo…
Telegraf 06.12.2018
- Što se tiče tog polja, ja sam potpuno čist i savest mi je mirna - rekao je Radanović. Pevač Sloba Radanović prisustvovao je Dodeli oskara u Valjevu zajedno sa bivšom suprugom Kijom Kockar. Radanović je tom prilikom pevao svoje dve najpopularnije pesme… »
"Eto šta mu je život na kraju doneo..." Kija prokomentarisala Slobinu izjavu da su njegove najbolje pesme posvećene njoj…
Telegraf 06.12.2018
Kockareva je sa osmehom na licu pričala o svom bivšem mužu i pesmama koje joj je posvetio. Kija Kockar nastupila je 5. decembra na dodeli Oskara popularnosti u Valjevu na kojoj je dobila nagradu za ličnost godine i duet godine za pesmu "Ne vraćam se za… »
Vesti dana »

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 55 minutajoš 36 povezanih

Novi snimak kako je Zoran savladao napadača u avionu: Oglasila se i kompanija "Izidžet" o incidentu
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 7 satijoš 26 povezanih