Povezane vesti

Učenici izbodeni ispred škole: Dvojica tinejdžera povređena kod Dvanaeste gimnazije

Blic četvrtak, 6. decembar 2018.
Dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem danas nedaleko od te škole na Voždovcu. Jedan od učenika (18) uboden je nožem u leđa, a njegov vršnjak lakše je povređen, navode u Hitnoj pomoći. - Prijavljen nam je ubod nožem danas oko 16.30 sati u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.... »

Izbodena dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije

Politika četvrtak, 6. decembar 2018.
Dvojicu mladića od 18 godina napalo je danas posle podne na Voždovcu pet do šest za sada nepoznatih osoba, rečeno je Tanjugu u MUP-u. U napadu koji se dogodio u ulici Jove Ilića oko 16.30 sati, jedna osoba je lakše povređena, a za drugu je dijagnostika u toku, prenosi Tanjug. U MUP-u navode da... »

Mediji: Dva učenika 12. beogradske gimnazije ranjena nožem

Novi magazin četvrtak, 6. decembar 2018.
U incidentu koji se oko 16 časova dogodio ispred 12. beogradske gimnazija na Voždovcu, nožem su ranjena dva učenika te škole, preneli su beogradski mediji.
Kako su naveli, teže povređeni učenik je zadobio tri ubodne rane, u plećku, rame i ruku i njega je ekipa Hitne pomoći odmah prevezla u Urgentni centar dok je drugom učeniku u tuči povređeno oko a zadobio je i manju posekotinu.... »

U tuči nožem povređena dva učenika 12. beogradske gimnazije

N1 Info četvrtak, 6. decembar 2018.
U incidentu koji se oko 16 časova dogodio ispred 12. beogradske gimnazije na Voždovcu, nožem su ranjena dva učenika te škole, preneli su mediji.
Kako su naveli, teže povređeni učenik je zadobio tri ubodne rane, u plećku, rame i ruku i njega je ekipa Hitne pomoći odmah prevezla u Urgentni centar dok je drugom učeniku u tuči povređeno oko, a zadobio je i manju posekotinu.... »

Izbodena dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije

RTV četvrtak, 6. decembar 2018.
RTV: Izbodena dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije
BEOGRAD - Dvojicu mladića od 18 godina napalo je danas posle podne na Voždovcu pet do šest za sada nepoznatih osoba, rečeno je Tanjugu u MUP-u.
U napadu koji se dogodio u ulici Jove Ilića oko 16.30 sati, jedna osoba je lakše povređena, a za drugu je dijagnostika u toku. U MUP-u navode da policija intenzivno radi na slučaju i traga za napadačima. Kako su preneli... »

Napadnuta dva mladića na Voždovcu

RTS četvrtak, 6. decembar 2018.
RTS: Napadnuta dva mladića na Voždovcu
Dvojicu mladića od 18 godina napalo je na Voždovcu pet do šest za sada nepoznatih osoba, rečeno je "Tanjugu" u MUP-u.
U napadu koji se dogodio u ulici Jove Ilića oko 16.30 sati, jedna osoba je lakše povređena, a za drugu je dijagnostika u toku. U MUP-u navode da policija intenzivno radi na slučaju i traga za napadačima. Kako su preneli... »

Izbodeni učenici Dvanaeste beogradske gimnazije!

Mondo četvrtak, 6. decembar 2018.
U sukobu, koji je navodno izbio oko grafita Crvene zvezde, dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem u blizini te škole na Voždovcu.
Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija Tanjugu je u Hitnoj pomoći rečeno da je jedan tinejdžer zadobio povrede nožem u predelu leđa i da je prevezen u Urgentni centar, kao i da je u toku dijagnostikovanje povreda drugog učenika.... »

MUP: Napadnuta dva mladića na Voždovcu

Dnevnik četvrtak, 6. decembar 2018.
BEOGRAD: Dvojicu mladića od 18 godina napalo je danas posle podne na Voždovcu pet do šest za sada nepoznatih osoba, rečeno je Tanjugu u MUP-u.
U napadu koji se dogodio u ulici Jove Ilića oko 16.30 sati, jedna osoba je lakše povređena, a za drugu je dijagnostika u toku. U MUP-u navode da policija intenzivno radi na slučaju i traga za napadačima. Kako su preneli... »

BG: Izbodena dva učenika ispred škole

B92 četvrtak, 6. decembar 2018.
B92: BG: Izbodena dva učenika ispred škole
Dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem ispred te škole na Voždovcu.
Tanjugu je u Hitnoj pomoći rečeno da je jedan tinejdžer zadobio povrede nožem u leđa i da je prevezen u Urgentni centar, kao i da je u toku dijagnostikovanje povreda drugog učenika. Prema navodima TV Pink, policija je... »

Drama na Voždovcu: Izbodena dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije (foto)

Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2018.
Dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem danas ispred te škole na Voždovcu
Dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem danas ispred te škole na Voždovcu. Tanjugu je u Hitnoj pomoći rečeno da je jedan tinejdžer zadobio povrede nožem u predelu leđa i da je prevezen u Urgentni centar, kao... »

Dvojica tinejdžera izbodena nožem kod Dvanaeste gimnazije

Vesti online četvrtak, 6. decembar 2018.
Dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem danas ispred te škole u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.
Jedan tinejdžer je zadobio povredu nožem u leđa i prevezen je u Urgentni centar, a dijagnostifikovanje povreda drugog učenika je u toku, rečeno je "Tanjugu" u Hitnoj pomoći. Prema navodima TV "Pink", policija je identifikovala... »

Guaido: Prvi kamion humanitarne pomoći ušao u Venecuelu

Al Jazeera  pre 1 sat  još 18 povezanih

Partizan lako sa Proleterom

Vesti online  pre 48 minuta  još 17 povezanih

Leteli kiosci, otpadale fasade, iščupano drveće FOTO/VIDEO

B92  pre 47 minuta  još 17 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.