Povezane vesti
Zaev: Nećemo biti "Severnomakedonci", ali ni "firomci"
RTS 06.12.2018
Niti ja, niti vi, niti moja deca neće biti "Severnomakedonci", poručio je makedonski premijer Zoran Zaev odgovarajući na pitanje kako se osećao nakon što su poslanici u Sobranju glasali za izmene makedonskog Ustava. "Tačno je da imamo pridev… »
Zaev: Ni ja, ni vi, ni moja deca neće biti Severnomakedonci!
Kurir 06.12.2018
SKOPLJE - "Niti ja, niti vi, niti moja deca neće biti "Severnomakedonci", poručio je makedonski premijer Zoran Zaev odgovarajući na pitanje kako se osećao jutro nakon što su poslanici u Sobranju glasali za izmene makedonskog Ustava. "Tačno je da… »
Zaev: Nećemo biti Severnomakedonci, ali ni firomci
Sputnik 06.12.2018
Niti ja, niti vi, niti moja deca nećemo biti „Severnomakedonci“, poručio je makedonski premijer Zoran Zaev odgovarajući na pitanje kako se osećao jutro nakon što su poslanici u Sobranju glasali za izmene Ustava Makedonije. „Tačno je da imamo… »
Vesti dana »
Studenti nastavili proteste uprkos tvrdnjama vlasti da su im zahtevi ispunjeni
Vreme pre 3 satajoš 46 povezanih
Od 1. Januara gradski prevoz potpuno besplatan za sve Gradonačelnik Šapić najavio: Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Kinezi apelovali: Infrastruktura železnice zanemaruje opasnosti na staničnim objektima
Nedeljnik pre 11 satijoš 6 povezanih
Uzbekistanac osumnjičen za ubistvo ruskog generala u Moskvi; Kremlj: Atentat dokaz ispravnosti naše borbe u Ukrajini
Insajder pre 7 satijoš 23 povezane