Повезане вести
Заев: Нећемо бити Северномакедонци, али ни фиромци
Спутник 06.12.2018
Нити ја, нити ви, нити моја деца нећемо бити „Северномакедонци“, поручио је македонски премијер Зоран Заев одговарајући на питање како се осећао јутро након што су посланици у Собрању гласали за измене Устава Македоније. „Тачно… »
Заев: Ни ја, ни ви, ни моја деца неће бити Северномакедонци!
Курир 06.12.2018
СКОПЉЕ - "Нити ја, нити ви, нити моја деца неће бити "Северномакедонци", поручио је македонски премијер Зоран Заев одговарајући на питање како се осећао јутро након што су посланици у Собрању гласали за измене македонског… »
Заев: Нећемо бити "Северномакедонци", али ни "фиромци"
РТС 06.12.2018
Нити ја, нити ви, нити моја деца неће бити "Северномакедонци", поручио је македонски премијер Зоран Заев одговарајући на питање како се осећао након што су посланици у Собрању гласали за измене македонског Устава. "Тачно је да… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане