Повезане вести
Прекинут састанак ЦЕФТА у Приштини
Слободна Европа 06.12.2018
Редовни састанак Заједничког ЦЕФТА комитета у Приштини данас је прекинут готово на самом почетку. “Ја сам данас био на састанку ЦЕФТА-е, али сам претходно тражио од мог кабинета и од представника ЦЕФТА-е да ни у ком случају… »
Шаља: Наредио сам прекид састанка ЦЕФТА због "Косова и Метохије"
Н1 Инфо 06.12.2018
Косовски министар трговине и индустрије Ендрит Шаља изјавио је да је наредио прекид састанка ЦЕФТА споразума у Приштини јер су представници Србије и БиХ, Косово називали "Косовом и Метохијом" упркос томе, што су како је рекао… »
Косовски министар трговине открио зашто је прекинуо састанак ЦЕФТА: Ево шта му је засметало
Телеграф 06.12.2018
Шаља је за приштинску телевизију Т7 рекао и да ће такса од 100 одсто на увоз робе из Србије и БиХ на Косово остати на снази док он буде министар. Косовски министар трговине и индустрије Ендрит Шаља изјавио је данас да је… »
Министар: Наредио сам прекид састанка ЦЕФТА када су представници Србије рекли 'Косово и Метохија'
Нови магазин 06.12.2018
Косовски министар трговине и индустрије Ендрит Шаља изјавио је данас да је наредио прекид састанка ЦЕФТА споразума у Приштини јер су представници Србије и БиХ, Косово називали "Косовом и Метохијом" упркос томе, што су како је… »
Вести дана »
Отказан данашњи сусрет Зеленског и Трампове делегације у Бриселу, шта се догодило?
Данас пре 1 сатјош 38 повезаних
"Путин лично одлучује о судбини НИС-а" Кокотовић упозорава: Србија мора да преузме ризик и заштити своје тржиште
Курир пре 1 сатјош 32 повезане
„Било би занимљиво видети да ли би полиција заиста поступила по наредби да приведе министра“: Адвокат Рајић о Селаковићевом појављивању у Тужилаштву за организовани криминал
Нова пре 3 сатајош 44 повезане
Скупштина усвојила Закон о буџету, пореске законе, сет закона о енергетици, измене Закона о Војсци Србије
РТС пре 42 минутајош 54 повезане
Мађарски шок за Европску унију: Не желимо да се одрекнемо руског гаса, идемо на суд
Курир пре 2 сатајош 33 повезане