Povezane vesti
Prekinut sastanak CEFTA u Prištini
Slobodna Evropa 06.12.2018
Redovni sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini danas je prekinut gotovo na samom početku. “Ja sam danas bio na sastanku CEFTA-e, ali sam prethodno tražio od mog kabineta i od predstavnika CEFTA-e da ni u kom slučaju Kosovo ne bude tretirano… »
Šalja: Naredio sam prekid sastanka CEFTA zbog "Kosova i Metohije"
N1 Info 06.12.2018
Kosovski ministar trgovine i industrije Endrit Šalja izjavio je da je naredio prekid sastanka CEFTA sporazuma u Prištini jer su predstavnici Srbije i BiH, Kosovo nazivali "Kosovom i Metohijom" uprkos tome, što su kako je rekao, ranije na to upozoreni… »
Kosovski ministar trgovine otkrio zašto je prekinuo sastanak CEFTA: Evo šta mu je zasmetalo
Telegraf 06.12.2018
Šalja je za prištinsku televiziju T7 rekao i da će taksa od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BiH na Kosovo ostati na snazi dok on bude ministar. Kosovski ministar trgovine i industrije Endrit Šalja izjavio je danas da je naredio prekid sastanka CEFTA… »
Ministar: Naredio sam prekid sastanka CEFTA kada su predstavnici Srbije rekli 'Kosovo i Metohija'
Novi magazin 06.12.2018
Kosovski ministar trgovine i industrije Endrit Šalja izjavio je danas da je naredio prekid sastanka CEFTA sporazuma u Prištini jer su predstavnici Srbije i BiH, Kosovo nazivali "Kosovom i Metohijom" uprkos tome, što su kako je rekao, ranije na to… »
Vesti dana »
Dijana Hrka hitno prebačena u bolnicu: Na klinici je na kojoj je bio i Toma Nikolić
Mondo pre 42 minutajoš 27 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka napustila šator, okupljeni kod Skupštine pale sveće za njeno zdravlje
N1 Info pre 42 minutajoš 120 povezanih
Kragujevčani na korak od elite: Odbojkaši Radničkog se plasirali u poslednje kolo kvalifikacija za LŠ
Kurir pre 18 minutajoš 33 povezane
Antonijević potvrdio kandidaturu za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, druga kandidatkinja Milena Vasić
Radio 021 pre 53 minutajoš 21 povezana