Повезане вести
Прекинут састанак ЦЕФТА у Приштини
Слободна Европа 06.12.2018
Редовни састанак Заједничког ЦЕФТА комитета у Приштини данас је прекинут готово на самом почетку. “Ја сам данас био на састанку ЦЕФТА-е, али сам претходно тражио од мог кабинета и од представника ЦЕФТА-е да ни у ком случају… »
Шаља: Наредио сам прекид састанка ЦЕФТА због "Косова и Метохије"
Н1 Инфо 06.12.2018
Косовски министар трговине и индустрије Ендрит Шаља изјавио је да је наредио прекид састанка ЦЕФТА споразума у Приштини јер су представници Србије и БиХ, Косово називали "Косовом и Метохијом" упркос томе, што су како је рекао… »
Косовски министар трговине открио зашто је прекинуо састанак ЦЕФТА: Ево шта му је засметало
Телеграф 06.12.2018
Шаља је за приштинску телевизију Т7 рекао и да ће такса од 100 одсто на увоз робе из Србије и БиХ на Косово остати на снази док он буде министар. Косовски министар трговине и индустрије Ендрит Шаља изјавио је данас да је… »
Министар: Наредио сам прекид састанка ЦЕФТА када су представници Србије рекли 'Косово и Метохија'
Нови магазин 06.12.2018
Косовски министар трговине и индустрије Ендрит Шаља изјавио је данас да је наредио прекид састанка ЦЕФТА споразума у Приштини јер су представници Србије и БиХ, Косово називали "Косовом и Метохијом" упркос томе, што су како је… »
Вести дана »
Специјални суд: Селаковић се изјаснио да није крив у случају Генералштаб, наредно рочиште 15. априла
Бета пре 1 сатјош 53 повезане
Рок за упис бесправних објеката истиче 9. фебруара: Шалтери у Новом Пазару раде и током викенда
ИндексОнлине пре 12 минутајош 73 повезане
Дан борбе против рака обележава и Друштво онколошких пацијената у Врању
РТС пре 26 минутајош 46 повезаних
Брнабић: Постигнут компромис власти, опозиције и цивилног друштва у Комисији за бирачки списак
Инсајдер пре 1 сатјош 22 повезане