Povezane vesti

Prekinut sastanak CEFTA u Prištini

Prekinut sastanak CEFTA u Prištini

Slobodna Evropa 06.12.2018
Redovni sastanak Zajedničkog CEFTA komiteta u Prištini danas je prekinut gotovo na samom početku. “Ja sam danas bio na sastanku CEFTA-e, ali sam prethodno tražio od mog kabineta i od predstavnika CEFTA-e da ni u kom slučaju Kosovo ne bude tretirano… »
Šalja: Naredio sam prekid sastanka CEFTA zbog "Kosova i Metohije"

Šalja: Naredio sam prekid sastanka CEFTA zbog "Kosova i Metohije"

N1 Info 06.12.2018
Kosovski ministar trgovine i industrije Endrit Šalja izjavio je da je naredio prekid sastanka CEFTA sporazuma u Prištini jer su predstavnici Srbije i BiH, Kosovo nazivali "Kosovom i Metohijom" uprkos tome, što su kako je rekao, ranije na to upozoreni… »
Kosovski ministar trgovine otkrio zašto je prekinuo sastanak CEFTA: Evo šta mu je zasmetalo

Kosovski ministar trgovine otkrio zašto je prekinuo sastanak CEFTA: Evo šta mu je zasmetalo

Telegraf 06.12.2018
Šalja je za prištinsku televiziju T7 rekao i da će taksa od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BiH na Kosovo ostati na snazi dok on bude ministar. Kosovski ministar trgovine i industrije Endrit Šalja izjavio je danas da je naredio prekid sastanka… »
Ministar: Naredio sam prekid sastanka CEFTA kada su predstavnici Srbije rekli 'Kosovo i Metohija'

Ministar: Naredio sam prekid sastanka CEFTA kada su predstavnici Srbije rekli 'Kosovo i Metohija'

Novi magazin 06.12.2018
Kosovski ministar trgovine i industrije Endrit Šalja izjavio je danas da je naredio prekid sastanka CEFTA sporazuma u Prištini jer su predstavnici Srbije i BiH, Kosovo nazivali "Kosovom i Metohijom" uprkos tome, što su kako je rekao, ranije na to… »

Vesti dana »