Povezane vesti

Džikić: Baš me briga šta pričaju, mi ćemo da šutiramo kad možemo; Pešić: Ponosan na ovacije u Morači

Džikić: Baš me briga šta pričaju, mi ćemo da šutiramo kad možemo; Pešić: Ponosan na ovacije u Morači

Mozzart sport 06.12.2018
Odjeci pobede Budućnosti nad Barselonom u Evroligi - 67:64. Trener Budućnosti Aleksandar Džikić bio je zadovoljan posle velike pobede svog tima nad Barselonom (67:64) u Evroligi, ali je, kako je rekao, previše umoran da bi bio potpuno svestan šta je… »
Gordić i Klark srušili Barsu, slavio i "srpski" Bajern, Radičević iznenadio Micova

Gordić i Klark srušili Barsu, slavio i "srpski" Bajern, Radičević iznenadio Micova

Sportski žurnal 06.12.2018
Posle Baskonije i CSKA u Morači je pala i Barselona. Košarkaši Budućnosti pobedili su Barselonu na svom terenu sa 67:64 u prvom meču 11. kola Evrolige. U domaćem timu najbolji su bili Nemanja Gordić i Erl Klark sa po 12 poena, dok je Danilo… »
Dva minuta Gordićevog transa skuvala Barsu u Morači!

Dva minuta Gordićevog transa skuvala Barsu u Morači!

Mozzart sport 06.12.2018
Budućnost zabeležila treću pobedu u Evroligi. Morača postaje tvrđava, Budućnost pokazuje da nije zalutala u Evroligu! Šampion ABA lige je zabeležio treću vezanu pobedu na svom terenu u elitnom takmičenju i nastavio da diže formu. Posle… »
Budućnost ređa pobede, Džikića baš briga šta ko priča

Budućnost ređa pobede, Džikića baš briga šta ko priča

Sportske.net 06.12.2018
Pobede su pobede... Budućnost je došla do svoje treće pobede u Evroligi i to treće uzastopne kod kuće, pošto je u Morači pala velika Barselona. Trener Podgoričana Aleksandar Džikić rekao je posle utakmice da ga baš briga šta ko priča, dok god… »

Vesti dana »