Povezane vesti

Još jedan visoki oficir OVK pozvan na ispitivanje u Specijalni sud u Hagu

Novi magazin 07.12.2018
Prištinski mediji su javili da je još jedan visoki oficir Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) pozvan da se radi ispitivanja pojavi u Hagu. Gazetaexpreš javlja da je osoba, čiji identitet taj portal nije saopštio, potvrdila da je dobila poziv, ali nije… »

Kosovski mediji: Još jedan visoki oficir OVK pozvan na ispitivanje u Hag

N1 Info 07.12.2018
Prištinski mediji su javili da je još jedan visoki oficir Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) pozvan da se radi ispitivanja pojavi u Hagu. Gazetaexpress javlja da je osoba, čiji identitet taj portal nije saopštio, potvrdila da je dobila poziv, ali nije… »

"Taj komandant Remi ide avionom a naši su išli u lisicama"

B92 07.12.2018
Prva optužnica na Kosovu i Metohiji za ratne zločine mogla bi da bude podignuta protiv bivšeg komandanta OVK Rustema Mustafe. Komandant Remi 14. januara u Hagu. O radu suda za zločine OVK, kao i o sukobu Rusije i Ukrajine i situacije na Kosovu… »

Koha: Rustem Mustafa prvi komandant OVK pred Specijalnim sudom

Politika 07.12.2018
Advokat potvrdio – Rustem pred sudu u Hagu 14.januara. Priština - Prištinska Koha tvrdi da će biti podignuta prva optužnica na Kosovu i Metohiji za ratne zločine protiv bivšeg komandanta OVK i nekadašnji poslanik u kosovskoj Skupštini, a navodi… »

Od januara pred Specijalnim sudom

Dojče vele 07.12.2018
Bivši komandant OVK Rustem Mustafa, zvani Remi, pozvan je u Hag na ispitivanje u Specijalni sud za ratne zločine na Kosovu. Za sada je nepoznato da li će se on naći na optuženičkoj klupi ili će biti samo svedok. Tužilaštvo Specijalnog suda za… »

Ko je Rustem Mustafa, ozloglašeni komandant OVK

Politika 07.12.2018
Rustem Mustafa Remi, komandant bivše OVK za Podujevsku oblast, protiv koga će, prema tvrdnjama Kohe, biti podignuta prva optužnica na Kosovu i Metohiji za ratne zločine jedini je lider OVK na Kosovu i Metohiji koji je osuđen na pravosnažnu zatvorsku… »

Konačno! Prva optužnica na Kosmetu za ratne zločine nad Srbima: "Komandant Remi" prvi je putnik za Specijalni sud u Hagu!

Kurir 07.12.2018
Rustem Mustafa, poznat i po ratnom nadimku "Komandant Remi", kako stvari stoje biće prvi od komandanata Oslobodilačke vojske Kosova koji će se naći pred Specijalnim sudom za ratne zločine u Hagu. Komandant Remi je, tokom rata, predvodio jedinice u… »

Spisak njegovih zlodela je podugačak, a za njih je znala i CIA: Evo ko je zločinac Rustem Mustafa

Pravda 07.12.2018
Rustem Mustafa Remi, komandant terorističke takozvane "Oslobodilačke vojske Kosova" ("OVK") za Podujevsku oblast, protiv koga će, prema tvrdnjama Kohe, biti podignuta prva optužnica na Kosovu i Metohiji za ratne zločine jedini je lider tzv. "OVK" na… »

Advokat potvrdio: Rustem Mustafa pred sudom u Hagu 14. januara

Vesti online 07.12.2018
Advokat Arijanit Koci potvrdio je da je njegov klijent Rustem Mustafa Remi primio poziv da se 14. januara pojavi pred Kancelarijom specijalnog tužioca Kosova u Hagu. Kako prenosi kosovski portal "Telegrafi", Mustafin advokat je na svom nalogu na Fejsbuku… »

Ko je "komandant Remi", prvi iz OVK koji ide za Hag

Mondo 07.12.2018
Rustem Mustafa, poznat i po ratnom nadimku "Komandant Remi", kako stvari stoje biće prvi od komandanata OVK koji će se naći pred Specijalnim sudom za ratne zločine u Hagu. Komandant Remi" jedan je od najuticajnijih komandanata bivše OVK, između… »

Ko je Rustem Mustafa, ozloglašeni komandant OVK

Vesti online 07.12.2018
Rustem Mustafa Remi, komandant bivše OVK za Podujevsku oblast, protiv koga će, prema tvrdnjama Kohe, biti podignuta prva optužnica na Kosovu i Metohiji za ratne zločine jedini je lider OVK na Kosovu i Metohiji koji je osuđen na pravosnažnu zatvorsku… »

Terorista, komandant OVK, ratni zločinac, organizator transporta heroina: Ko je zapravo Rustem Mustafa Remi kome će se suditi…

Telegraf 07.12.2018
Rustem i drugi su navodno držali zarobljenike u nehumanim uslovima, uskraćujući im adekvatnu zdravstvenu negu, hranu, vodu i podvrgavani stalnom premlaćivanju, mučenju i drugim pretnjama smrću od avgusta 1998. do juna 1999. godine. Rustem Mustafa… »

Prva optužnica za OVK

Danas 06.12.2018
Specijalni sud za zločine OVK sa sedništem u Hagu završio je prvu optužnicu, a odnosi se na bivšeg komandanta Oslobodilačke vojske Kosova i nekadašnjeg poslanika u kosovskom parlamentu Rustema Mustafu, piše Koha pozivajući se na izvore bliske… »

Amerikanci znali da je ubijao Srbe: Duga lista zlodela Rustema Mustafe

Večernje novosti 06.12.2018
Za Mustafin terorizam se znalo i u SAD - odlukom američkog predsednika Džordža Buša od 29. juna 2001. u Federalnom registru SAD (knjiga 66, broj 126), on dospeva na listu ljudi koji predstavljaju "pretnju miru“. Rustem Mustafa Remi, komandant OVK za… »

Prvi Komandant tzv. OVK pred sudom: Rustem Mustafa pregovara kako će da se preda

Večernje novosti 06.12.2018
Prva optužnica na Kosovu i Metohiji za ratne zločine biće podignuta protiv bivšeg komandanta OVK i nekadašnjeg poslanika u kosovskoj skupštini Rustema Mustafe. Prva optužnica na Kosovu i Metohiji za ratne zločine biće podignuta protiv bivšeg… »

Lažni general krvavih ruku: Ko je Rustem Mustafa, koji bi se prvi mogao naći na optuženičkoj klupi Specijalnog suda

Blic 06.12.2018
Prema pisanju prištinskih medija, očekuje se podizanje prve optužžnice na Kosovu i Metohiji za ratne zločine, a ona će teretiti Rustema Mustafu, komandanta terorističke Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) za Podujevsku oblast. Veruje se da Mustafa… »

"Koha": Specijalni sud spremio optužnicu protiv komadanta Remija, bivšeg vođe OVK

Blic 06.12.2018
Prišštinska Koha tvrdi da će biti podignuta prva optužžnica na Kosovu i Metohiji za ratne zločine protiv bivššeg komandanta OVK i nekadašnjeg poslanika u kosovskoj Skupštini, a navodi da je reč o Rustemu Mustafi, komandantu OVK za Podujevsku… »

Vesti dana »