Simić: Neprihvatljivo formiranje vojske

Simić: Neprihvatljivo formiranje vojske

Danas pre 9 dana
Predstavnik Srpske liste Slavko Simić izjavio je danas da pokušaj transformacije KBS u Vojsku Kosova nije prihvatljiv za Srbe koji očekuju da to ne bude prihvatljivo ni za međunarodnu zajednicu.
Simić je za RTS rekao da je pozicija Srpske liste jasna i da su oni protiv kršenja Rezolucije 1244. Kako je rekao, to baca u vodu pokušaj i napore srpskog naroda na Kosovu koji pokušava da investira u poverenje i mir, dok sa... »

"Mi investiramo u mir, a Priština u destabilizaciju"

Vesti online pre 9 dana
Pokušaj transformacije kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u Vojsku Kosova nije prihvatljiv za Srbe koji očekuju da to ne bude prihvatljivo ni za međunarodnu zajednicu, izjavio je danas predstavnik Srpske liste Slavko Simić.
- Naša pozicija je oduvek bila jasna i nedvosmislena po tom pitanju. Apsolutno smo protiv kršenja reyolucije 1244 SBUN i apsolutno smo protiv formiranja tzv vojske Kosova. Tu poruku smo poslali i ovde u skupštini i Albancima i... »

Slavko Simić: Mi investiramo u mir, a Priština u destabilizaciju

Kurir pre 9 dana
Pokušaj transformacije kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u Vojsku Kosova nije prihvatljiv za Srbe koji očekuju da to ne bude prihvatljivo ni za međunarodnu zajednicu, izjavio je danas predstavnik Srpske liste Slavko Simić. "Naša pozicija je oduvek bila jasna i nedvosmislena po tom pitanju.... »

Simić: Tzv. Vojska Kosova neprihvatljiva za Srbe

RTV pre 9 dana
RTV: Simić: Tzv. Vojska Kosova neprihvatljiva za Srbe
BEOGRAD - Pokušaj transformacije kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u Vojsku Kosova nije prihvatljiv za Srbe koji očekuju da to ne bude prihvatljivo ni za međunarodnu zajednicu, izjavio je danas predstavnik Srpske liste Slavko Simić.
"Naša pozicija je oduvek bila jasna i nedvosmislena po tom pitanju. Apsolutno smo protiv kršenja rezolucije 1244 SBUN i apsolutno smo protiv formiranja tzv vojske Kosova. Tu poruku smo poslali i ovde u skupštini i Albancima i... »

Simić: Mi investiramo u mir, a Priština u destabilizaciju

Večernje novosti pre 9 dana
Pokušaj transformacije kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u Vojsku Kosova nije prihvatljiv za Srbe koji očekuju da to ne bude prihvatljivo ni za međunarodnu zajednicu, izjavio je Slavko Simić
BEOGRAD - Pokušaj transformacije kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u Vojsku Kosova nije prihvatljiv za Srbe koji očekuju da to ne bude prihvatljivo ni za međunarodnu zajednicu, izjavio je predstavnik Srpske liste Slavko Simić.... »

Simić: Mi investiramo u mir a Priština u destabilizaciju

RTS pre 9 dana
RTS: Simić: Mi investiramo u mir a Priština u destabilizaciju
Predstavnik Srpske liste Slavko Simić rekao je za RTS da pokušaj transformacije KBS u Vojsku Kosova nije prihvatljiv za Srbe koji očekuju da to ne bude prihvatljivo ni za međunarodnu zajednicu.
Slavko Simić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao da je pozicija Srpske liste jasna i da su oni protiv kršenja Rezolucije 1244. Kako je rekao, to baca u vodu pokušaj i napore srpskog naroda na Kosmetu koji pokušava da investira... »
©2018 Netmark d.o.o.