Povezane vesti

Jeremić: Vučić sa Haradinajem i Tačijem stvara atmosferu rata da bi priznao Kosovo

Novi magazin pre 9 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa "partnerima" iz Prištine Ramušom Haradinajem i Hašimom Tačijem, režira atmosferu rata kako bi imao opravdanje da potpiše sporazum koji bi omogućio ulazak Kosova u Ujedinjene nacije.
U pisanoj izjavi, Jeremić je naveo da su se Vučić i Tači sastali 4. novembra u Rimu i da je samo nekoliko dana nakon toga Priština podigla takse na proizvode iz Srbije i BiH, najpre na 10 a onda i na 100 odsto. "Ako se razgraniče... »

Jeremić: Vučić sa Haradinajem i Tačijem stvara atmosferu rata da bi priznao Kosovo

Beta pre 9 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa "partnerima" iz Prištine Ramušom Haradinajem i Hašimom Tačijem, režira atmosferu rata kako bi imao opravdanje da potpiše sporazum koji bi omogućio ulazak Kosova u Ujedinjene nacije. U pisanoj... »

Jeremić: Atmosfera rata da bi se opravdalo priznavanje Kosova

Danas pre 9 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić smatra da Aleksandar Vučić sa svojim partnerima Tačijem i Haradinajem, režirano stvara predratnu atmosferu kako bi imao opravdanje za potpis sporazuma koji bi omogućio ulazak tzv. Kosova u UN.
Jeremić je naveo da je sva odgovornost za porast nasilja isključivo na režimu koji stvara atmosferu u kojoj neki gradjanin pomisli da čini dobro delo ako nekom iz opozicije nešto nažao učini. Predsednik Narodne stranke je za TV... »
©2018 Netmark d.o.o.