Povezane vesti

Jeremić: Vučić sa Haradinajem i Tačijem stvara atmosferu rata da bi priznao Kosovo

Novi magazin petak, 7. decembar 2018.
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa "partnerima" iz Prištine Ramušom Haradinajem i Hašimom Tačijem, režira atmosferu rata kako bi imao opravdanje da potpiše sporazum koji bi omogućio ulazak Kosova u Ujedinjene nacije.
U pisanoj izjavi, Jeremić je naveo da su se Vučić i Tači sastali 4. novembra u Rimu i da je samo nekoliko dana nakon toga Priština podigla takse na proizvode iz Srbije i BiH, najpre na 10 a onda i na 100 odsto. "Ako se razgraniče... »

Jeremić: Vučić sa Haradinajem i Tačijem stvara atmosferu rata da bi priznao Kosovo

Beta petak, 7. decembar 2018.
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa "partnerima" iz Prištine Ramušom Haradinajem i Hašimom Tačijem, režira atmosferu rata kako bi imao opravdanje da potpiše sporazum koji bi omogućio ulazak Kosova u Ujedinjene nacije. U pisanoj... »

Jeremić: Atmosfera rata da bi se opravdalo priznavanje Kosova

Danas petak, 7. decembar 2018.
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić smatra da Aleksandar Vučić sa svojim partnerima Tačijem i Haradinajem, režirano stvara predratnu atmosferu kako bi imao opravdanje za potpis sporazuma koji bi omogućio ulazak tzv. Kosova u UN.
Jeremić je naveo da je sva odgovornost za porast nasilja isključivo na režimu koji stvara atmosferu u kojoj neki gradjanin pomisli da čini dobro delo ako nekom iz opozicije nešto nažao učini. Predsednik Narodne stranke je za TV... »
©2019 Netmark d.o.o.