Uhapšeni zbog napada na učenike XII Beogradske gimnazije

Pali zbog ubadanja maturanata

Večernje novosti pre 4 dana
Privedena šestorica momaka, osumnjičena za napad kod XII beogradske gimnazije. Sukob izbio zbog navijačkih grafita na zidu Gimnaije. Posle verbalnog sukoba, usledilo je pesničenje, a potom je potegnut i nož
ŠESTORICA mladića uhapšeni su danas zbog sumnje da su u četvrtak po podne fizički napali i povredili A. A. (18) i M. D. (18), učenike Dvanaeste beogradske gimnazije. Reč je o S. D. (20), J. N. (20), J. O. (21), M. N. (21), P. G.... »

Uhapšeni zbog napada na učenike XII Beogradske gimnazije

Danas pre 5 dana
Policija u Beogradu uhapsila je šest osoba zbog sumnje da su tukle dvojicu učenika Dvanaeste beogradske gimanzije, a jednog od njih ubole nožem, saopštilo je danas Ministartsvo unutrašnjih poslova.
Uhapšeni su S. D. (20), J. N. (20), J. O. (21), M. N. (21), P. G. (19) i J. J. (22) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jove Ilića, iza Dvanaeste beogradske... »

BG: Uhapšena šestorica mladića zbog napada kod gimnazije

B92 pre 5 dana
B92: BG: Uhapšena šestorica mladića zbog napada kod gimnazije
Grupa od šest mladića uhapšena je zbog nasilničkog ponašanja, odnosno zbog napada na učenike Dvanaeste beogradske gimnazije.
To je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova. Uhapšeni su S. D. (20), J. N. (20), J. O. (21), M. N. (21), P. G. (19) i J. J. (22) i oni se terete za nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su u četvrtak uveče, u Ulici Jove... »

Hapšenje zbog napada u Dvanaestoj gimnaziji

Mondo pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. D. (1998), J. N. (1998), J. O. (1997), M. N. (1997), P. G. (1999) i J. J. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.
Foto: MONDO/Petar Stojanović U sukobu, koji je navodno izbio oko grafita Crvene zvezde, dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem u blizini te škole na Voždovcu. Izbodeni učenici Dvanaeste beogradske gimnazije!... »

Uhapšeni osumnjičeni za napad na učenike na Voždovcu

RTS pre 5 dana
RTS: Uhapšeni osumnjičeni za napad na učenike na Voždovcu
Šest osoba je uhapšeno zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je Policijska uprava u Beogradu.
S. D. (1998), J. N. (1998), J. O. (1997), M. N. (1997), P. G. (1999) i J. J. (1996) se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jove Ilića, iza Dvanaeste beogradske gimnazije, nakon verbalne svađe, dvojicu učenika ove škole više puta udarili... »

Šestorica uhapšenih zbog napada kod Dvanaeste beogradske gimnazije

Politika pre 5 dana
Grupa od šest mladića uhapšena je zbog nasilničkog ponašanja, odnosno zbog napada na učenike Dvanaeste beogradske gimnazije, od kojih je jedan zadobio i povrede nožem, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Uhapšeni su S.D. (20), J.N. (20), J.O. (21), M.N. (21), P.G. (19) i J.J. (22)... »

Uhapšena šestorica mladića zbog napada kod Dvanaeste beogradske gimnazije

Novi magazin pre 5 dana
Grupa od šest mladića uhapšena je zbog nasilničkog ponašanja, odnosno zbog napada na učenike Dvanaeste beogradske gimnazije, od kojih je jedan zadobio i povrede nožem, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Uhapšeni su S.D. (20), J.N. (20), J.O. (21), M.N. (21), P.G. (19) i J.J. (22) i oni se terete za nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su u četvrtak uveče, u Ulici Jove Ilića iza Dvanaeste beogradske gimnazije, nakon svađe... »

Šestoro uhapšeno zbog nasilničkog ponašanja: Pretukli učenike Dvanaeste beogradske gimnazije, jednog uboli nožem

Kurir pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. D. (1998), J. N. (1998), J. O. (1997), M. N. (1997), P. G. (1999) i J. J. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jove Ilića, iza Dvanaeste... »

Uhapšeni nasilnici koji su kod beogradske gimnazije pretukli 2 učenika te škole, a jednog izboli nožem

Telegraf pre 5 dana
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova
Policija je u Beogradu uhapsila S. D. (20), J. N. (20), J. O. (21), M. N. (21), P. G. (19) i J. J. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jove Ilića, iza Dvanaeste beogradske gimnazije,... »

Uhapšeni osumnjičeni za ubadanje učenika u Beogradu

RTV pre 5 dana
RTV: Uhapšeni osumnjičeni za ubadanje učenika u Beogradu
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. D. (1998), J. N. (1998), J. O. (1997), M. N. (1997), P. G. (1999) i J. J. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.
Oni se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jove Ilića, iza Dvanaeste beogradske gimnazije, nakon verbalne svađe, dvojicu učenika ove škole više puta udarili rukama i nogama, a jednog od njih uboli nožem. Osumnjičenima je određeno... »

Uhapšeni napadači na učenike XII gimnazije u Beogradu

N1 Info pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.D. (20), J. N. (20), J. O. (21), M. N. (21), P. G. (19) i J. J. (22) koji se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jove Ilića, iza Dvanaeste beogradske gimnazije, nakon verbalne svađe, dvojicu učenika ove škole više puta udarili rukama i nogama, a jednog od njih uboli nožem.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivčnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Mediji su sinoć preneli da je dvojicu učenika četrtog razreda napala grupa od... »

Uboli mladića nožem zbog grafita: Uhapšeni nasilnici koji su pretukli momke kod Dvanaeste beogradske gimnazije

Blic pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. D. (1998), J. N. (1998), J. O. (1997), M. N. (1997), P. G. (1999) i J. J. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jove Ilića, iza Dvanaeste... »

Šestorica uhapšeni jer su tukli i izboli učenike Dvanaeste beogradske gimnazije

Radio 021 pre 5 dana
Beogradska policija uhapsila je S. D. (20), J. N. (20), J. O. (21), M. N. (21), P. G. (19) i J. J. (22) zbog nasilničkog ponašanja.
Oni se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jove Ilića, iza Dvanaeste beogradske gimnazije, nakon verbalne svađe, dvojicu učenika ove škole više puta udarili rukama i nogama, a jednog od njih uboli nožem. Osumnjičenima je određeno... »
©2018 Netmark d.o.o.