Povezane vesti

Vučić zamolio Beograd da kupi prve Simensove tramvaje proizvedene u Kragujevcu

N1 Info petak, 7. decembar 2018.
U industrijskom kompleksu "MIND park" u Kragujevcu otvorena je prva fabrika - "AMM manifekčring" koja proizvodi delove za šinska vozila, a u vlasništvu je Bratislava Milanovića, investitora u taj park.
Na otvaranju fabrike predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao to što je u novom pogonu zaposleno 260 radnika, pored 600 već zaposlenih u pogonu "Simensa". Svečanosti su prisustvovali i premijerka Ana Brnabić, ambasador... »

Otvorena prva fabrika u industrijskom parku ''Mind''- Vučić: uskoro 3.000 zaposlenih, autoput Kragujevac-Batočina dogodine

Večernje novosti petak, 7. decembar 2018.
U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca u petak je otvorena prva fabrika, "AMM", koja posluje u okviru "Majnd grupe"
KRAGUJEVAC - U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca danas je otvorena prva fabrika, "AMM", koja posluje u okviru "Majnd grupe". Vrpcu su presekli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlasnik kompanije MIND Real Estate... »

Otvorena Simensova fabrika kod Kragujevca

Danas petak, 7. decembar 2018.
– Predsednik Srbije Alesandar Vučić i vlasnik kompanije MIND Real Estate Branislav Milanović otvorili su danas prvu Simensovu fabriku u Industijskoj zoni MIND park kod Kragujevca, koja trenutno ima 600 zaposlenih.
Vučić je na otvaranju rekao da je Srbija za izgradnju infrastrukture za taj industrijski kompleks izdvojila 10 miliona evra i najavio da će do kraja naredne godine biti završen autoput Kragujevac – Koridor 10 i da će biti... »

Otvorena prva fabrika u industrijskom kompleksu u Kragujevcu

Novi magazin petak, 7. decembar 2018.
U industrijskom kompleksu "MIND park" u Kragujevcu danas je otvorena prva fabrika - "AMM manifekčring" koja proizvodi delove za šinska vozila, a u vlasništvu je Bratislava Milanovića, investitora u taj park.
Na otvaranju fabrike predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao to što je u novom pogonu zaposleno 260 radnika, pored 600 već zaposlenih u pogonu "Simensa". Svečanosti su prisustvovali i premijerka Ana Brnabić, ambasador... »

Otvoren MIND Park u Kragujevcu, biće posla za 1.000 radnika (video)

Blic petak, 7. decembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas prisustvuje otvaranju prve završene hale "Aluminijum" u okviru MIND Parka u blizini Kragujevca, u kojoj već radi jedan broj ljudi i koja je započela proizvodnju u novembru ove godine. - Kod Bratislava već radi 260, u "Simensu" 600 ljudi, a našaje procena ako... »

Otvorena fabrika AMM u "Majnd parku" u Kragujevcu

RTS petak, 7. decembar 2018.
RTS: Otvorena fabrika AMM u "Majnd parku" u Kragujevcu
U industrijskom kompleksu "Majnd park" kod Kragujevca otvorena je prva fabrika – AMM, koja posluje u okviru "Majnd grupe". "Ništa zdravije nismo mogli da dobijemo u našoj prelepoj Šumadiji", poručio predsednik Aleksandar Vučić.
Vrpcu su presekli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlasnik kompanije "Majnd ril istejt" Bratislav Milanović, a svečanosti su prisustvovali premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić. Predsednik Vučić je... »

"Simens pravi prvi tramvaj dogodine, 50 upita iz celog sveta" FOTO

B92 petak, 7. decembar 2018.
B92: "Simens pravi prvi tramvaj dogodine, 50 upita iz celog sveta" FOTO
Kragujevac -- U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca otvorena je prva fabrika, AMM, koja posluje u okviru MIND grupe.
Vrpcu su presekli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlasnik kompanije MIND Real Estate Bratislav Milanović, a svečanosti su prisustvovali premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić. Fabrika se prostire... »

"Najveći svetski stručnjaci uvek u Cirihu, dogodine u BG"

B92 petak, 7. decembar 2018.
B92: "Najveći svetski stručnjaci uvek u Cirihu, dogodine u BG"
Kragujevac -- Otvaranje prve u nizu fabrike u industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca je veliki dan i za taj grad i za Srbiju, poručila je premijerka Ana Brnabić.
Prema njenim rečima, to predstavlja rezultat svih hrabrih reformi koje je 2014. godine pokrenuo predsednik Aleksandar Vučić. Ona je u Kragujevcu podsetila da je privredni rast danas 4,5 odsto, uz rekordno nisku nezaposlenost od... »

U Kragujevcu otvorena prva fabrika u industrijskom parku

RTV petak, 7. decembar 2018.
RTV: U Kragujevcu otvorena prva fabrika u industrijskom parku
KRAGUJEVAC - U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca danas je otvorena prva fabrika, "AMM", koja posluje u okviru "Majnd grupe".
Vrpcu su presekli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlasnik kompanije MIND Real Estate Bratislav Milanović, a svečanosti su prisustvovali premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić Fabrika se prostire na... »

Predsednik: Pravićemo tramvaje u Kragujevcu (foto)

Mondo petak, 7. decembar 2018.
U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca danas je otvorena prva fabrika, "AMM", koja posluje u okviru "Majnd grupe".
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Vrpcu su presekli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlasnik kompanije MIND Real Estate Bratislav Milanović, a svečanosti su prisustvovali premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Kragujevca Radomir... »

"Spas za KG, Udo obećao sam - to ti je završeno"

B92 petak, 7. decembar 2018.
B92: "Spas za KG, Udo obećao sam - to ti je završeno"
Kragujevac -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je otvaranje industrijskog kompleksa u Kragujevcu spas za celu Šumadiju.
Vučić je na otvaranju prve fabrike u tom kompleksu kazao da za sada u njemu radi 860 radnika, a da će veoma uskoro biti oko 3.00 ljudi. "To je spas za Kragujevac, Raču i Topolu. Ništa zdravije nismo mogli da dobijemo u našoj... »

Brnabićeva na otvaranju fabrike: Ovo je veliki dan za Kragujevac i za Srbiju

Kurir petak, 7. decembar 2018.
Otvaranje prve u nizu fabrike u industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca je veliki dan i za taj grad i za Srbiju i predstavlja rezultat svih hrabrih reformi koje 2014. godine pokrenuo predsednik Repubilke Aleksandar Vučić, tada kao predsednik vlade, poručila je danas premijerka Ana Brnabić.... »

Vučić u Kragujevcu: Tu gde Nemci dođu, uspeh je zagarantovan! Otvorena prva fabrika u industrijskom parku MIND, prve tramvaje da kupi Beograd (Foto)

Kurir petak, 7. decembar 2018.
U sklopu Parka, koji se prostire na 150 hektara, u toku je izgradnja industrijske zone gde će, sem fabrika, biti smeštene sve potrebne službe poput vrtića, doma zdravlja...
KRAGUJEVAC - Tu gde Nemci dođu, uspeh je zagarantovan! Neka mi se smeju, neka govore sa sam lud i blesav što tako govorim, ali tako jeste. Prve tramvaje koji odavde izađu, voleo bih da kupi baš Beograd - rekao je danas predsednik... »

Otvorena prva fabrika u industrijskom parku MIND

Dnevnik petak, 7. decembar 2018.
KRAGUJEVAC: U industrijskom kompleksu MIND park kod Kragujevca danas je otvorena prva fabrika, "AMM", koja posluje u okviru "Majnd grupe".
Vrpcu su presekli predsednik Srbije Aleksandar Vučić i vlasnik kompanije MIND Real Estate Bratislav Milanović, a svečanosti su prisustvovali premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić. Fabrika se prostire... »

Svečanost u Kragujevcu: Predsednik Vučić danas na otvaranju industrijskog kompleksa MIND park

Kurir petak, 7. decembar 2018.
KRAGUJEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju prve fabrike u industrijskom kompleksu MIND Park u Kragujevcu. Industrijski kompleks MIND Park, čija izgradnja je počela u aprilu u Lužnicama kod Kragujevca u prisustvu Vučića, osmišljen je kao grad u malom sa... »

Kragujevački "Majnd park" – dom novih znanja i tehnologija

RTS petak, 7. decembar 2018.
RTS: Kragujevački "Majnd park" – dom novih znanja i tehnologija
Prva fabrika u indistrijskom kompleksu "Majnd park" biće otvorena dana u Kragujevcu. Za oko sedam meseci, od postavljanja kamena-temeljca završena je prva proizvodna hala. Fabrika AMM, koja posluje u okviru "Majnd grupe", prostire se na oko 8.000 kvadrata i u njoj će se proizvoditi delovi za tramvaje i vozove koji se kreću evropskim metropolama.
Darko Đorić iz "Majnd grupe" kaže da će se proizvoditi aluminijumske konstrukcije za šinska vozila, pre svega za dva poznata kupca. "To su nemački 'Simens' i francuski 'Alstom' i fabrika je praktično postavljena u proizvodnju u... »
©2019 Netmark d.o.o.