Povezane vesti

"Ne mogu da opišem koliko mi je falio": Maja Berović o smrti oca, ali i spekulacijama da je muž vara

"Ne mogu da opišem koliko mi je falio": Maja Berović o smrti oca, ali i spekulacijama da je muž vara

Blic 07.12.2018
Pevačica Maja Berović osvrnula se na negativne komentare sa kojima se suočava. Nakon spektakla u Beogradu, Maja je zakazala koncerte i u Novom Sadu i Splitu. - Čula sam kako se po estradnim kuloarima šapuće da neću imati dovoljno pesama za koncert… »
Maja Berović odgovorila kolegama koji su mislili da neće napuniti Arenu

Maja Berović odgovorila kolegama koji su mislili da neće napuniti Arenu

Tračara 07.12.2018
Maja Berović obično ne odgovara na prozivke kolega, ali pošto je uspela da napuni Arenu pre mesec dana, odlučila je da odgovori svima onima koji su mislili da ona to ne može. ’’Čula sam kako se po estradnim kuloarima šapuće da neću imati… »
Maja Berović brutalno iskrena odbrusila zlim kolegama: Progovorila o suprugovom neverstvu, promeni vere, imenu u ličnoj…

Maja Berović brutalno iskrena odbrusila zlim kolegama: Progovorila o suprugovom neverstvu, promeni vere, imenu u ličnoj…

Kurir 07.12.2018
Maja Berović je nedavno održala koncert u krcatoj Štark Areni, a zatim je zakazala i koncerte u velikim halama u Novom Sadu i Splitu, čime je zapušila usta svima onima koji su negativnim komentarima ispratili spektakl koji je priredila u Beogradu. -… »

Vesti dana »