Повезане вести

"Не могу да опишем колико ми је фалио": Маја Беровић о смрти оца, али и спекулацијама да је муж вара

"Не могу да опишем колико ми је фалио": Маја Беровић о смрти оца, али и спекулацијама да је муж вара

Блиц 07.12.2018
Певачица Маја Беровић осврнула се на негативне коментаре са којима се суочава. Након спектакла у Београду, Маја је заказала концерте и у Новом Саду и Сплиту. - Чула сам како се по естрадним кулоарима шапуће да нећу имати довољно… »
Маја Беровић одговорила колегама који су мислили да неће напунити Арену

Маја Беровић одговорила колегама који су мислили да неће напунити Арену

Трачара 07.12.2018
Маја Беровић обично не одговара на прозивке колега, али пошто је успела да напуни Арену пре месец дана, одлучила је да одговори свима онима који су мислили да она то не може. ’’Чула сам како се по естрадним кулоарима шапуће да… »
Маја Беровић брутално искрена одбрусила злим колегама: Проговорила о супруговом неверству, промени вере, имену у личној карти…

Маја Беровић брутално искрена одбрусила злим колегама: Проговорила о супруговом неверству, промени вере, имену у личној карти…

Курир 07.12.2018
Маја Беровић је недавно одржала концерт у крцатој Штарк Арени, а затим је заказала и концерте у великим халама у Новом Саду и Сплиту, чиме је запушила уста свима онима који су негативним коментарима испратили спектакл који је… »

Вести дана »