Povezane vesti

"Ostajemo pri stavu da ne priznajemo nezavisnost Kosova"

B92 07.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom. On je preneo da njegova zemlja čvrsto ostaje pri stavu da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. Mustafajev je… »

Vučić: Kompanije iz Azerbejdžana pouzdani partneri

Danas 07.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom, kopredsedavajućim Međuvladinoj komisiji za trgovinu i ekonomsku saradnju, čije se peto zasedanje održava u Beogradu. U… »

Azerbejdžan odlučan, neće priznati nezavisnost Kosova

Blic 07.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom, kopredsedavajućim Međuvladinoj komisiji za trgovinu i ekonomsku saradnju, koji je preneo da njegova zemlja čvrsto ostaje pri… »

Azerbejdžan odlučan, neće priznati Kosovo

RTV 07.12.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom, kopredsedavajućim Međuvladinoj komisiji za trgovinu i ekonomsku saradnju, koji je preneo da njegova zemlja čvrsto… »

Mustafajev s Vučićem: Azerbejdžan odlučan, neće priznati Kosovo

Dnevnik 07.12.2018
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je s ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom, kopredsedavajućim Međuvladinoj komisiji za trgovinu i ekonomsku saradnju, koji je preneo da njegova zemlja čvrsto ostaje… »

Azerbejdžan čvrsto pri stavu da ne prizna Kosovo

RTS 07.12.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ministrom za ekonomski razvoj Republike Azerbejdžan Šahinom Mustafajevom. Azerbejdžan čvrsto ostaje pri stavu da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost tzv. Kosova, poručio je… »

Vesti dana »