"Ostajemo pri stavu da ne priznajemo nezavisnost Kosova"

"Ostajemo pri stavu da ne priznajemo nezavisnost Kosova"

B92 petak, 7. decembar 2018.
B92: "Ostajemo pri stavu da ne priznajemo nezavisnost Kosova"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom.
On je preneo da njegova zemlja čvrsto ostaje pri stavu da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. Mustafajev je kopredsedavajući Međuvladine komisije za trgovinu i ekonomsku saradnju, čije se peto zasedanje održava... »

Vučić: Kompanije iz Azerbejdžana pouzdani partneri

Danas petak, 7. decembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom, kopredsedavajućim Međuvladinoj komisiji za trgovinu i ekonomsku saradnju, čije se peto zasedanje održava u Beogradu.
U saopštenju iz kabineta predsednika Srbije navodi se da su dvojica sagovornika istakla značaj zasedanja Međuvladine komisije, jer ona može da utiče na strukturu ekonomske saradnje i trgovinske razmene, čiji obim za sada ne... »

Azerbejdžan odlučan, neće priznati nezavisnost Kosova

Blic petak, 7. decembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom, kopredsedavajućim Međuvladinoj komisiji za trgovinu i ekonomsku saradnju, koji je preneo da njegova zemlja čvrsto ostaje pri stavu da ne priznaje jednostrano proglašenu... »

Azerbejdžan čvrsto pri stavu da ne prizna Kosovo

RTS petak, 7. decembar 2018.
RTS: Azerbejdžan čvrsto pri stavu da ne prizna Kosovo
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ministrom za ekonomski razvoj Republike Azerbejdžan Šahinom Mustafajevom. Azerbejdžan čvrsto ostaje pri stavu da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost tzv. Kosova, poručio je Mustafajev.
Predsednik Vučić je rekao da se sa radošću seća svoje posete Azerbejdžanu u maju ove godine i poštovanja koje je tada ukazano Srbiji, kao i sadržajnih razgovora sa predsednikom Alijevom, izrazivši nadu da će imati priliku da mu... »

Azerbejdžan odlučan, neće priznati Kosovo

RTV petak, 7. decembar 2018.
RTV: Azerbejdžan odlučan, neće priznati Kosovo
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom, kopredsedavajućim Međuvladinoj komisiji za trgovinu i ekonomsku saradnju, koji je preneo da njegova zemlja čvrsto ostaje pri stavu da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.
Mustafajev je kopredsedavajući Međuvladine komisije za trgovinu i ekonomsku saradnju, čije se peto zasedanje održava u Beogradu. Predsednik Vučić je rekao da se sa radošću seća svoje posete Azerbejdžanu u maju ove godine i... »

Mustafajev s Vučićem: Azerbejdžan odlučan, neće priznati Kosovo

Dnevnik petak, 7. decembar 2018.
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je s ministrom za ekonomski razvoj Azerbejdžana Šahinom Mustafajevom, kopredsedavajućim Međuvladinoj komisiji za trgovinu i ekonomsku saradnju, koji je preneo da njegova zemlja čvrsto ostaje pri stavu da ne priznaje jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.
Mustafajev je kopredsedavajući Međuvladine komisije za trgovinu i ekonomsku saradnju, čije se peto zasedanje održava u Beogradu, Vučić je rekao da se sa radošću seća svoje posete Azerbejdžanu u maju ove godine i poštovanja koje... »
©2019 Netmark d.o.o.