Obradović: U Lučanima sukobi dve struje SNS

SNS odgovorio dverima: Koristite dvostruke aršine kad negirate napad na aktivistkinju SNS Nadu iz Lučana

Kurir petak, 7. decembar 2018.
ČAČAK - Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) ocenio je danas da Dveri koriste "dvostruke aršine" negiranjem da je fizički napadnuta i povređena aktivistkanja SNS iz Lučana Nada Jovanović (64). SNS je pre dva dana saopštio da je njihovu aktivistkinju i kandidatkinja za odbornika u Skupštini... »

Obradović: U Lučanima sukobi dve struje SNS

Danas petak, 7. decembar 2018.
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je kandidatkinju za odbornicu Srpske napredne stranke (SNS) Nadu Jovanović u Lučanima najverovatnije napao član SNS iz suparničkog tabora.
Obradović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je sukob u kojem je povređena Nada Jovanović, bio sukob dve suprotstavljene strane SNS u Dragačevu. „Zašto nije uhapšen i identifikovan napadač? Zato što je član SNS“, rekao je... »

Dveri: Napad na aktivistkinju SNS-a u Lučanima posledica sukoba dve zaraćene struje naprednjaka

Novi magazin petak, 7. decembar 2018.
Lider Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je "sukob dve zaraćene frakcije SNS-a u Dragačevu" pozadina napada na kandidatkinju Srpske napredne stranke za odbornika u Lučanima.
Obradović je novinarima u Skupštini Srbije kazao da je "krunski dokaz" zašto napadač na 64-godišnju Nadu Jovanović do danas nije uhapšen, "jer je deo Srpske napredne stranke". "Po informacijama kojima raspolažemo, incident u... »

Dveri: Napad na aktivistkinju SNS-a u Lučanima posledica sukoba dve zaraćene struje naprednjaka

Beta petak, 7. decembar 2018.
Lider Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je "sukob dve zaraćene frakcije SNS-a u Dragačevu" pozadina napada na kandidatkinju Srpske napredne stranke za odbornika u Lučanima. Obradović je novinarima u Skupštini Srbije kazao da je "krunski dokaz" zašto napadač na 64-godišnju Nadu Jovanović do... »
©2019 Netmark d.o.o.