Повезане вести
Ексклузивно! Исповест Србољуба Мицкића који је одбио да претуче челницу Двери Бошко Обрадовић ми је наредио: Пребиј Јелену и…
Курир 07.12.2018
Ја сам у први мах рекао да хоћу да пребијем Јелену Ђорђевић, нисам знао шта да кажем друго, добио сам адресу и отишао сам до Ниша, открива Србољуб Мицкић. Након што је бивша челница Двери из Ниша Јелена Ђорђевић открила да је… »
Славица Ђукић Дејановић о претњама нишлијки из покрета Двери: Тако се не може управљати мандатом, оштро осуђујем!
Курир 07.12.2018
Министарка за демографију и популациону политику и потпредседница СПС Славица Ђукић Дејановић оштро је осудила претње бившој шефици опозиционог Покрета Двери Јелени Ђордевић из Ниша, а која тврди да је лидер овог покрета Бошко… »
Срђан Ного о тврдњама ђорђевићеве: Тужилаштво нека заврши истрагу!
Курир 07.12.2018
Посланик Двери Срђан Ного сматра да тужилаштво треба да заврши свој посао и испита наводе бивше шефице опозиционог Покрета Двери Јелене Ђорђевић, а у којима тврди да је лидер овог покрета Бошко Обрадовић прво њој претио, а затим… »
Драган Ђилас о случају нишлијке: Противник сам сваког насиља
Курир 07.12.2018
Један од оснивача и лидера Савеза за Србију Драган Ђилас прокоментарисао је претње бившој шефици опозиционог Покрета Двери Јелени Ђордевић из Ниша, а која тврди да је лидер овог покрета Бошко Обрадовић прво њој претио, а затим… »
Зоран Живковић осудио напад на челницу Двери из Ниша: Нељудско понашање у 21. веку!
Курир 07.12.2018
Председник Нове странке Зоран Живковић осудио је напад на бившу шефицу Покрета Двери Јелену Ђордевић из Ниша, а која тврди да је лидер овог покрета Бошко Обрадовић прво њој претио, а затим и наредио да је пребију. - Не знам да… »
Вјерица Радета згрожена претњама упућеним нишлијки јелени Ђорђевић: Испитати све учеснике и доћи до истине!
Курир 07.12.2018
Посланица радикала Вјерица Радета згрожена је наводима које је изнела бивша шефица опозиционог Покрета Двери Јелена Ђорђевић, а у којима тврди да је лидер овог покрета Бошко Обрадовић прво њој претио, а затим и наредио да је… »
Погледајте ексклузивно: Драматична исповест челнице Двери којој су спремали батине! Лично је Бошко Обрадовић наредио да ме…
Курир 07.12.2018
Брутално пребијање Јелене Ђорђевић, некадашње челнице Двери у Нишу, лично је наредио њен тадашњи шеф, лидер овог покрета Бошко Обрадовић, тврди она у ексклузивној исповести за Курир. Она је одлучила да проговори пошто је… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана