Povezane vesti
Svi su lakrdija i rijaliti kreteni: Subotićeva bez dlake na jeziku oplela po zadrugarima, a Matora pobesnela, pa joj zapretila…
Kurir 07.12.2018
Aleksandra Subotić iznela je svoje mišljenje o ostalim učesnicima rijalitija, a na samom početku se posvađala sa Jovanom Tomić Matorom. Subotićeva misli da su svi oko nje "lakrdija" i igraju igru, a to je posebno zasmetalo Matoroj. "Ja sam mnogo iznad… »
Ja bih je.Ala tvog dečka da sam slobodna, a ti mafijaš: Ana i Aleksandra surovo ratuju zbog Davida, a Subotićeva otvoreno…
Kurir 07.12.2018
Rijaliti učesnici su gledali video snimke, a jedan od njih je gde se svađaju Jovana Tomić Matora i Aleksandra Subotić. One su odmah ušle u raspravu, a pridružila im se i Ana Korać. Matora je zamerila Aleksandri što ne dozvoljava Davidu da se druži sa… »
Vesti dana »

Beograd sprema dva skupa za 28. jun: Vučićev pokret i protest studenata na isti dan
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane

Skupština Srbije nastavila rad: Usvojen Zakon o alimentacionom fondu: Klinč Bratine i poslanika zlf zbog posete Rusiji, tema i Kinezi (video)
Blic pre 14 minutajoš 34 povezane

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali od blokada ne odustajemo“: Profesori već osam dana danonoćno protestuju na raskrsnici kod Vlade
Nova pre 14 minutajoš 15 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
N1 Info pre 4 satijoš 15 povezanih