Povezane vesti
Ivanov o haosu u Sobranju: Nije istina da sam 2017. hteo da uvedem ratno stanje
Večernje novosti 07.12.2018
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov negirao je večeras da je 27. aprila prošle godine nameravao da nasilje u makedonskom parlamentu iskorisiti za uvođenje ratnog stanja. Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov negirao je večeras da je 27. aprila prošle godine… »
Ivanov sve negirao: Nije tačno da sam 27. aprila hteo da uvedem ratno stanje
Kurir 07.12.2018
Predsednik Makedonije, Đorđe Ivanov, negirao je da je 27. aprila prošle godine nameravao da nasilje u makedonskom parlamentu iskoristi za uvođenje ratnog stanja. "U Kabinetu predsednika Makedonije nikada se nije razgovaralo niti razmišljalo o proglašenju… »
Ivanov negira da je hteo da uvede ratno stanje 27. aprila
N1 Info 07.12.2018
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov negirao je da je 27. aprila prošle godine nameravao da nasilje u makedonskom parlamentu iskorisiti za uvođenje ratnog stanja. "U Kabinetu predsednika Makedonije nikada se nije razgovaralo niti razmišljalo o proglašenju… »
Ivanov negira da je hteo da uvede ratno stanje 27. aprila
Novi magazin 07.12.2018
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov negirao je večeras da je 27. aprila prošle godine nameravao da nasilje u makedonskom parlamentu iskorisiti za uvođenje ratnog stanja. "U Kabinetu predsednika Makedonije nikada se nije razgovaralo niti razmišljalo o… »
Vesti dana »

Širom Srbije okupljanja građana protiv blokada, Vučić najavio "vreme odgovornosti" za sve koji su kršili zakon i obećao promene unutar sistema
RTV pre 2 satajoš 29 povezanih
![Studentski protest i skup „protiv blokada“ u Nišu: Veče završeno uz tenzije, ali bez fizičkih sukoba [blog uživo]](https://nstatic.net/151/40432151fyxkof.jpg)
Studentski protest i skup „protiv blokada“ u Nišu: Veče završeno uz tenzije, ali bez fizičkih sukoba [blog uživo]
Južne vesti pre 24 satajoš 36 povezanih

Fantazi: Dončić bez premca, i Janis i Šengun su pouzdane opcije
Sport klub pre 24 satajoš 48 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 2 satajoš 95 povezanih

Studenti u blokadi novosadskog Medicinskog pozvali na okupljanje: “Dok mi preVijamo, vi preBijate”
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih