Povezane vesti

Kina upozorava Kanadu na posljedice hapšenja direktorice Huaweija

Slobodna Evropa 08.12.2018
Kina je upozorila Kanadu da će snositi teške posljedice ukoliko smjesta ne oslobodi potpredsjednicu i finansijsku direktoricu kineske kompanije Huawei (Huavej) Meng Wanzhou (Vanžu). Iz Pekinga su slučaj koji se vodi protiv Meng nazvali "ekstremno… »

Kina traži hitno oslobađanje potpredsednice „Huaveja”

Politika 08.12.2018
Peking - Kinesko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je danas Kanadu da odmah oslobod potpredsednicu i finansijsku diektorku „Huavej” Meng Vanžu koja je uhapšena pre sedam dana i upozorilo Otavu da će u protivnom snositi posledice. Kanadski… »

Kina preti Kanadi: Posledice zbog hapšenja Meng Vandžu

N1 Info 08.12.2018
Kina je upozorila Kanadu da će snositi teške posledice ukoliko smesta ne oslobodi potpredsednicu i finansijsku direktorku kineske kompanije Huavej Meng Vandžu, javlja BBC. Iz Pekinga su slučaj koji se vodi protiv Meng ocenili kao "ekstremno gadan"… »

Kina upozorila Kanadu na posledice ukoliko ne oslobodi potpredsednicu Huaveja

Novi magazin 08.12.2018
Kina je upozorila Kanadu da će snositi teške posledice ukoliko smesta ne oslobodi potpredsednicu i finansijsku direktorku kineske kompanije Huavej Meng Vandžu, javlja BBC. Iz Pekinga su slučaj koji se vodi protiv Meng ocenili kao "ekstremno… »

Kina traži hitno oslobađanje potpredsjednice Huaweija

Al Jazeera 08.12.2018
Peking upozorava Kanadu da će snositi posljedice ukoliko ne oslobodi Meng Wanghzou. Kinesko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je Kanadu da odmah oslobodi potpredsednicu i finansijsku direktorku kineskog proizvođača mobilnih telefona Huawei Meng… »

Rat zbog potpredsednice huaveija: Kina od Kanade traži njeno hitno oslobađanje ili će snositi posledice (video)

Kurir 08.12.2018
Kinesko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je danas Kanadu da odmah oslobod potpredsednicu i finansijsku diektorku "Huavej" Meng Vanžu koja je uhapšena pre sedam dana i upozorilo Otavu da će u protivnom snositi posledice. Kanadski ambasador u… »

Kina traži hitno oslobađanje Huawei potpredsednice

Mondo 08.12.2018
Kinesko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je Kanadu da odmah oslobodi potpredsednicu i finansijsku diektorku Huawei kompanije, Meng Vanžu, koja je uhapšena početkom decembra. Foto: Beta/AP Photo/Ng Han Guan/Huawei Peking upozorava Otavu da će u… »

Kina traži hitno oslobađanje potpredsednice "Huaveja"

Dnevnik 08.12.2018
PEKING: Kinesko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je danas Kanadu da odmah oslobod potpredsednicu i finansijsku diektorku "Huavej" Meng Vanžu koja je uhapšena pre sedam dana i upozorilo Otavu da će u protivnom snositi posledice. Kanadski ambasador… »

Kina zahteva: Odmah oslobodite potpredsednicu Huaveja

B92 08.12.2018
Peking -- Kinesko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je Kanadu da odmah oslobodi potpredsednicu i finansijsku diektorku Huavej Meng Vanžu koja je uhapšena pre 7 dana. Oni su upozorili Otavu da će u protivnom snositi posledice. Kanadski ambasador u… »

Potpredsednici Huaveija preti do 30 godina zatvora

Politika 08.12.2018
VANKUVER – Kanadski tužilac izjavio je da potpredsednica i finansijska direktorka „Huaveija” Meng Vangdžu, koja ja pre nekoliko dana uhapšena u Kanadi, namerava da pobegne iz te zemlje jer se u SAD suočava sa optužbama na osnovu kojih bi mogla… »

Potpredsjednica Huaweija Meng Wanzhou mogla bi biti osuđena na 30 godina zatvora

SEEbiz 08.12.2018
TORONTO - Financijska direktorica i potpredsjednica kineske kompanije Huawei Meng Wanzhou mogla bi biti osuđena na kaznu do 30 godina zatvora pod optužbom za prevaru u vezi sa kršenjem sankcija SAD Iranu, javio je BBC. Mediji su ranije javili da je… »

Optužbe za poslovanje sa Iranom: Ćerki osnivača kompanije "Huavej" preti 30 godina zatvora

Blic 07.12.2018
Finansijska direktorka kompanije "Huavej" Meng Vanžu, koja je uhapšena u subotu u Vankuveru, suočava se sa optužbama za prevare u vezi sa navodnim poslovima sa Iranom zbog kojih bi mogla da bude osuđena na 30 godina zatvora, prenosi Bi-Bi-Si. Ćerka… »

Vesti dana »