Povezane vesti
Bio sam prinuđen da prodam Kopernikus
Danas 08.12.2018
Srđan Milovanović, novi vlasnik TV Prva i O2, za Danas Nikada nisam želeo da izađem iz posla sa kablovskim operaterom, ali sam bio prinuđen. Naime, po ugovoru koji sam sklopio sa većinskim vlasnikom Kopernikusa, englesko-poljskim investicionim fondom… »
Milovanović: Bio sam prinuđen da prodam Kopernikus
SEEbiz 08.12.2018
BEOGRAD - Novi vlasnik TV Prva i 02 Srđan Milovanović izjavio je da nikada nije želeo da izađe iz posla sa kablovskim operaterom i da je na to bio prinuđen ugovorom sa većinskim vlasnikom Kopernikusa, englesko-poljskim investicionim fondom Abrisom, kojim… »
Vesti dana »
Na ovom mestu u Srbiji zima ne popušta, i danas veje sneg! Sve se beli kao usred januara na zimskoj temperaturi! (foto)
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Đedović Handanović: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL-om
Nova ekonomija pre 2 satajoš 24 povezane
Veliki broj studenata Akademije umetnosti došao ispred kancelarije dekana: Traže njegovu ostavku VIDEO
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Osnovno tužilaštvo: „Tim medikal 016“ iz Leskovca oštetio je budžet Srbije za 12.8 miliona dinara
Jugmedia pre 20 minutajoš 69 povezanih
Otvoren novi pogon Vaider Srpske fabrike stakla u Paraćinu, Vučić najavio pomoć kroz subvencije
N1 Info pre 15 minutajoš 21 povezana