Повезане вести
Фолк певачица певала у Косовској Митровици, у првим редовима мајице са ликом Милана Радоичића
Радио 021 08.12.2018
Фолк певачица Светлана Ражнатовић одржала је концерт у Косовској Митровици у знак подршке Србима на Косову и Метохији. Концерт је одржан на платоу испред студентског центра у Косовској Митровици у склопу протеста поводом такси од… »
Подршка стигла и од певачице: Цеца се фотографисала са студентима у Косовској Митровици, а овај детаљ су сви приметили! (фото)…
Курир 08.12.2018
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић одржала је данас велики концерт у центру Северне Митровице, у знак подршке српском народу који пролази кроз незапамћену тортуру након одлуке Приштине да на робу из Србије уведе таксе од 100… »
Цеца певала у Косовској Митровици, челници Српске листе у првом реду
Н1 Инфо 08.12.2018
Фолк певачица Светлана Ражнатовић одржала је концерт у Косовској Митровици у знак подршке Србима на Косову и Метохији. Концерт је одржан на платоу испред студентског центра у Косовској Митровици у склопу протеста поводом такси од… »
Концерт подршке у Косовској Митровици
РТС 08.12.2018
Подршку српском народу на Косову и Метохији пружила је певачица Светлана Цеца Ражнатовић, која је одржала концерт у Косовској Миртовици. У Косовској Митровици данас није било протестних окупљања грађана поводом такси на увоз… »
На ивици суза: Цеца примила захвалницу у Косовској Митровици: Нашем народу никад није било теже (видео)
Блиц 08.12.2018
Мирни протести Срба са Косова и Метохије против репресије Приштине, који су покренути након драконских мера и увођења таксе од 100 одсто на српску робу, настављени су и данас у Косовској Митровици концертом Светлане Цеце… »
Певачица није крила емоције После концерта у северној Митровици Цеца за Курир: Кад сам видела сву ову децу, стала ми је кнедла…
Курир 08.12.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Певачица Светлана Цеца Ражнатовић одржала је данас велики концерт у центру Северне Митровице, у знак подршке српском народу који пролази кроз незапамћену тортуру након одлуке Приштине да на робу из Србије… »
Курир с цецом у Косовској Митровици Певачица стигла на концерт, па поручила: Пресрећна сам што могу да помогнем свом народу…
Курир 08.12.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић стигла је око 11 часова у Косовску Митровицу где ће, у делу града под именом Плоча, одржати велики концерт у знак подршке српском народу. 1 / 2 Фото: Зоран Шапоњић… »
Вести дана »
Мајка која је изгубила дете: "Ако буде кобно по мене, можда ће другој деци бити боље" - 11. дан штрајка Дијане Хрка
Мој Нови Сад пре 57 минутајош 113 повезане
Тухел: Финале за Србију, Пауновић ће донети нову енергију!
Спортски журнал пре 47 минутајош 42 повезане
Средњошколци и просветни радници бојкотовали наставу, пружили подршку Јаћимовићима и Дијани Хрки
НовиСад.цом пре 1 сатјош 19 повезаних
Милан Антонијевић кандидат СНС-а за повереника за заштиту равноправности
НИН пре 3 сатајош 17 повезаних