Повезане вести
Бата Мирковић: Емоције су присутне, све што знам о фудбалу научио сам у Раду
Хот спорт 08.12.2018
После много година Зоран Мирковић се враћа на Бањицу. Сутра ће црно-бели гостовати екипи Рада, а меч ће бити посебан за шефа струке Партизана. – Позиција коју Рад тренутно заузима у Суперлиги не говори о њиховом квалитету, реч… »
Бата Мирковић: Рад је мој клуб, али желим победу
Мондо 08.12.2018
Партизан у недељу гостује Раду у 20. колу Суперлиге. Рад се грчевито бори за опстанак, Бати Мирковићу помешана осећања. Фото: мтс Четири узастопна пораза има Рад и "грађевинари" су у групи клубова (и то углавном из Београда)… »
Мирковић: У Раду сам направио прве фудбалске кораке, није ми баш најдраже кад треба да "укрстимо копља"
Вечерње новости 08.12.2018
То је клуб у којем сам највише научио о фубалу и животу, радујем се виђању са тим људима. Боре се за опстанак и неће нам бити лако - рекао је тренер Партизана и додао да не жели да прича о прелазном року. Тренер Партизана Зоран… »
Јанковић још у ауту, Мирковић се присећа: У Раду сам највише научио о фудбалу и о животу
Моззарт спорт 08.12.2018
Сада је уверен да црно-белима неће бити лако, упркос лошој резултатској серији Грађевинара. На папиру лак посао за црно-беле. Рад је у протеклих 10 кола освојио само два бода, а Партизан дочекује после серије од четири пораза… »
Вести дана »
Данас је Туциндан, време кад се спрема божићна печеница: Верује се да ове обичаје треба испоштовати
Мондо пре 1 сатјош 3 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА - Зеленски: Од кључне нам је важности наставак међународне подршке
РТВ пре 14 минутајош 1 повезана
Син председника Мадура: Подићићемо заставе Уга Чавеса, историја ће показати ко су били издајници
Вечерње новости пре 6 сатијош 5 повезаних
НБС објавила нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 54 минутајош 2 повезане