Повезане вести
Мађари просвједују против прековременог рада
Слободна Европа 08.12.2018
Тисуће Мађара окупиле су се на просвједима у Будимпешти против приједлога допуне закона о раду којим се послодавцу дозвољава да од запослених захтијева прековремени рад у трајању од 400 сати. Чланови радничких синдиката и… »
Хиљаде Мађара на улици протестовало против закона о раду
Н1 Инфо 08.12.2018
Мађарски синдикати су протестовали због владиног плана да повећа дозвољено време за прековремени рад са 250 на 400 сати годишње и због других мера у области радног законодавства. Влада Мађарске жели да ублажи законе у области… »
Протест у Будимпешти због новог предлога закона о раду
РТС 08.12.2018
Хиљаде Мађара протестовале су у Будимпешти против новог предлога закона о раду који омогућава послодавцима да од запослених траже до 400 сати прековременог рада годишње. Критичари овог предлога тај закон називају "ропским"… »
Протести и у Мађарској: Нећемо ропски закон о раду!
Вести онлине 08.12.2018
Хиљаде Мађара протестовале су данас у Будимпешти против новог предлога закона о раду који омогућава послодавцима да од запослених траже до 400 сати прековременог рада годишње. Критичари овог предлога тај закон називају… »
Хиљаде Мађара на улицама због новог предлога закона о раду
Студио Б 08.12.2018
Хиљаде Мађара протестовале су данас у Будимпешти против новог предлога закона о раду који омогућава послодавцима да од запослених траже до 400 сати прековременог рада годишње. фото (Зсолт Сзигетвари/МТИ виа АП) Тањуг Критичари… »
Вести дана »
Јаћимовићев син: Повређен сам у интервенцији полиције у Новом Саду, ударили ме штитом
Н1 Инфо пре 19 минутајош 43 повезане
Гледали су својим очима како гори симбол Загреба! Очевидац испричао хорор сцену: Чуо сам удар грома и видео да гори све
Ало пре 20 минутајош 59 повезаних
Влада Србије: Снабдевање енергентима и даље стабилно, ради се на увећању државних резерви
Бета пре 50 минутајош 20 повезаних