Povezane vesti

Putin: Svet se brzo transformiše, ne smemo zaostati

RTS 08.12.2018
Svet je u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. "Svet je u celini u stanju… »

Putin: Svijet se brzo transformira, ne smijemo zaostati

Al Jazeera 08.12.2018
Predsjednik Rusije je naglasio da je formiranje najviših institucija vlasti važan zadatak. Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u subotu da je svet u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i da, ukoliko Moskva ne shvati na vreme… »

Putin: Svet se brzo transformiše, ne smemo zaostati

RTV 08.12.2018
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je svet u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i da, ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku. "Svet je u… »

Putin: Svet je u stanju moćne transformacije

Vesti online 08.12.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je u subotu da je svet u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i da, ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku. - Svet je u celini… »

Putin: Svet se brzo menja, plašim se da će Rusija ostati zauvek u zaostatku

Blic 08.12.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je svet u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i da, ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku. „Svet je u celini u… »

Putinov apel sunarodnicima: U toku su velike promene u svetu, Rusija ne sme da zaostane!

Kurir 08.12.2018
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je svet u stanju moćne transformacije koja se dinamično odvija i da, ukoliko Rusija ne shvati na vreme šta i kako treba da radi, postoji mogućnost da zauvek bude u zaostatku. "Svet je u celini u… »

Vesti dana »