Povezane vesti

Zabranjen dolazak Grka na parastos u Albaniji

Radio 021 08.12.2018
Albanija je saopštila da je zabranila ulaz u zemlju za oko 100 Grka koji su krenuli ka selu Bularat/Vuljarates na parastos od 40 dana posle ubistva grčko-albanskog državljanina Konstandinosa Kacifasa. Teško naoružana policija Albanije nije pustila 98… »

Tenzije na grčko-albanskoj granici

RTV 08.12.2018
ATINA - Na grčko-albanskoj granici danas je došlo do jačanja napetosti, jer su albanski policajci zaustavili desetine grčkih građana koji su hteli da uđu u tu zemlju da bi prisustvovali parastosu Grku Konstantinosu Kacifasu. Kacifas je ubijen 28… »

Napeto na granici: Albanski "živi lanac" zbog autobusa iz Grčke (VIDEO)

Vesti online 08.12.2018
Na grčko-albanskoj granici danas je došlo do jačanja napetosti, jer su albanski policajci zaustavili desetine grčkih građana koji su hteli da uđu u tu zemlju da bi prisustvovali parastosu Grku Konstantinosu Kacifasu. Kacifas je ubijen 28. oktobra u… »

Naoružani Albanci zaustavili grupu Grka!

Mondo 08.12.2018
Albanija je saopštila da je zabranila ulaz u zemlju za oko 100 Grka koji su krenuli ka selu Bularat/Vuljarates na parastos od 40 dana posle ubistva grčko-albanskog državljanina Konstandinosa Kacifasa. Foto: MONDO, Mario Milojević Teško naoružana… »

Albanci sprečili grke da idu na parastos ubijenom Kacifasu: Nisu im dali da uđu u zemlju, formirali živi lanac u znak…

Kurir 08.12.2018
Na grčko-albanskoj granici danas se ponovo povećala napetost jer su albanski policajci zaustavili desetine grčkih građana koji su hteli da uđu u tu zemlju da bi prisustvovali parastosu Grku Konstantinosu Kacifasu. Kacifas je ubijen 28. oktobra u… »

100 Grka nije pušteno u Albaniju na parastos

B92 08.12.2018
Tirana -- Albanija je saopštila da je zabranila ulaz u zemlju za oko 100 Grka koji su krenuli ka selu Bularat/Vuljarates. Oni su krenuli na parastos od 40 dana posle ubistva grčko-albanskog državljanina Konstandinosa Kacifasa. Teško naoružana… »

Vesti dana »