Povezane vesti
Simić: Idealna uvertira za PSŽ
Politika 09.12.2018
Fudbaleri Crvene zvezde i dalje su jedina ekipa bez poraza u domaćem šampionatu nakon što su sinoć u 20. kolu savladali Napredak sa 3:0. Oni su pogocima Veljka Simića, El Fardu Bena i autogolom Dušana Veškovca „upisali” 18 pobedu ostavivši… »
Simić posle Napretka: Idealna uvertira za PSŽ
Sportski žurnal 09.12.2018
„Veoma sam zadovoljan kako je sve izgledalo protiv Kruševljana. Napredak je veoma kvalitetna ekipa, a mi smo uspeli dva puta da je pobedimo rezultatom 3:0 u jednoj polusezoni. To dovoljno govori o našem kvalitetu i nivou fudbala koji pružamo“… »
Simić: "Idealna uvertira za PSŽ"
Sportske.net 09.12.2018
Strelac vodećeg gola u trijumfu Crvene zvezde nad kruševačkim Napretkom (3:0) rekao je da je tom pobedom napravljena idealna uvertira za meč sa Pari Sen Žermenom. Crvena zvezda je na otvaranju 20. kola Super lige Srbije savladala Napredak iz… »
Vesti dana »
BLOG Blokade fakulteta šire se Srbijom: Studentima iz Novog Sada i Beograda pridružuju se i kolege iz Niša – „jug više neće ćutati“
Nova pre 43 minutajoš 24 povezane
Grbović: Nesmenjivanje gradonačelnika Novog Sada najviše pogodilo njega samog
Novi magazin pre 55 minutajoš 81 povezana
Predsednik Južne Koreje najavio ukidanje ratnog stanja nekoliko sati posle uvođenja
RTS pre 42 minutajoš 47 povezanih
Pao plafon na rekonstruisanoj železničkoj stanici u Ćupriji, nema povređenih
Insajder pre 5 satijoš 16 povezanih
"Biće oni motivisani, ali imamo i mi ambicije": Nikola Drinčić pred meč protiv "svog" Partizana, i to kao kormilar preporođenog Radničkog
Večernje novosti pre 2 satajoš 35 povezanih