Povezane vesti
Tači: Dobio sam Blerovu podršku za sporazum Kosova i Srbije
Radio 021 09.12.2018
Kosovski predsednik Hašim Tači odseda u Londonu, gde se juče sastao sa bivšim britanskim premijerom Tonijem Blerom. Tači je na svom Tviteru profilu napisao da je dobio Blerovu podršku za postizanje konačnog sporazuma između Kosova i Srbije. "Imao sam… »
Tači se sastao sa Tonijem Blerom
Blic 09.12.2018
Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači objavio je da se sastao u Londonu sa bivšim britanskim premijerom Tonijem Blerom i da je dobio njegovu podršku za postizanje konačnog sporazuma Beograda i Prištine. On je to napisao na svom… »
Toni Bler sad podržava i Tačija? Sreli se u Londonu i odmah fotografisali za Tviter
Telegraf 09.12.2018
- Imao sam odličan sastanak u Londonu sa mojim prijateljom Tonijem Blerom - pohvalio se Hašim Tači. Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači objavio je da se sastao u Londonu sa bivšim britanskim premijerom Tonijem Blerom i da je dobio… »
Tači: Imao sam odličan sastanak s prijateljem Tonijem Blerom
N1 Info 09.12.2018
Kosovski predsednik Hašim Tači odseda u Londonu gde se juče sastao sa bivšim britanskim premijerom, Tonijem Blerom. Tači je na svom Tviteru profilu napisao da je dobio Blerovu podršku za postizanje konačnog sporazuma između Kosova i Srbije. "Imao sam… »
Vesti dana »

Direktor bolnice u Sremskoj Mitrovici: Šestoro na intenzivnoj, pacijentkinja prebačena u UKCS
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih

Čak minus 4 jutros u ovom gradu! Mraz ''zaledio'' Srbiju: Evo kada stiže otopljenje, očekuje se i do 25°C
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane

Srušio se boing 747 pri sletanju, pao u more, ima mrtvih! Stravična tragedija! Objavljeni zastrašujući snimci nesreće na aerodromu u Hong Kongu! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Šta koči Trampa da odobri rakete "tomahavk" Kijevu; Sprečen ukrajinski udar na Krim i više oblasti
RTV pre 44 minutajoš 17 povezanih

Užas u Novom Sadu: Telo bebe pronađeno u lokvi krvi, u blizini pronađena i žena za koju se pretpostvalja da je majka (FOTO)
RINA pre 54 minutajoš 30 povezanih