Povezane vesti
Tači: Dobio sam Blerovu podršku za sporazum Kosova i Srbije
Radio 021 09.12.2018
Kosovski predsednik Hašim Tači odseda u Londonu, gde se juče sastao sa bivšim britanskim premijerom Tonijem Blerom. Tači je na svom Tviteru profilu napisao da je dobio Blerovu podršku za postizanje konačnog sporazuma između Kosova i Srbije. "Imao sam… »
Tači se sastao sa Tonijem Blerom
Blic 09.12.2018
Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači objavio je da se sastao u Londonu sa bivšim britanskim premijerom Tonijem Blerom i da je dobio njegovu podršku za postizanje konačnog sporazuma Beograda i Prištine. On je to napisao na svom… »
Toni Bler sad podržava i Tačija? Sreli se u Londonu i odmah fotografisali za Tviter
Telegraf 09.12.2018
- Imao sam odličan sastanak u Londonu sa mojim prijateljom Tonijem Blerom - pohvalio se Hašim Tači. Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači objavio je da se sastao u Londonu sa bivšim britanskim premijerom Tonijem Blerom i da je dobio… »
Tači: Imao sam odličan sastanak s prijateljem Tonijem Blerom
N1 Info 09.12.2018
Kosovski predsednik Hašim Tači odseda u Londonu gde se juče sastao sa bivšim britanskim premijerom, Tonijem Blerom. Tači je na svom Tviteru profilu napisao da je dobio Blerovu podršku za postizanje konačnog sporazuma između Kosova i Srbije. "Imao sam… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, najviša dnevna do 29 stepeni
N1 Info pre 58 minutajoš 16 povezanih

SAD: Objavljen snimak mogućeg osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka
RTV pre 38 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 58 minutajoš 14 povezanih

Ogroman napad na Rusiju: Na meti i Moskva, gorelo postrojenje Lukoila! Letovi na aerodromu u Sankt Peterburgu otkazani (foto,video)
Blic pre 8 minutajoš 12 povezanih