Povezane vesti
Ispovest duška Šarića: Godinama je bio u samici, izgubio je ženu i vid, a šta su mu sinu uradili u vrtiću je najtužnije
Srbija danas 09.12.2018
Duško Šarić, rođeni brat Darka Šarića, koji je u Srbiji optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, tužio je Crnu Goru za 200.000 evra jer je u neosnovanom pritvoru ostao bez vida i jer ga je napustila supruga. On je proveo tri i po… »
Duško Šarić traži odštetu od države: Zbog zatvora mi je oslabio vid, ugojio sam se i ostavila me žena
Telegraf 09.12.2018
On je naveo čitav niz nesrećnih okolnosti koje su ga zadesile dok mu se sudilo za pranje novca stečenog prodajom kokaina. Nema tog novca koji mi može nadoknaditi tri i po godine koje sam nevin proveo u pritvoru, rekao je juče u Osnovnom sudu u… »
Vesti dana »
Ovo je čovek o kom bruji planeta! Njegovi džihadisti zauzeli milionski grad: Amerikanci nudili 10 miliona za njegovu glavu, a onda se "rebrendirao" (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
Kurtijeva policija uhapsila osam ljudi: Vandalizam, odmazda i nasilje na severu Kosove i Metohije
Sputnik pre 1 satjoš 174 povezane
Forum beogradskih gimnazija ministarki prosvete: Učenici su u petak sami izašli na ulicu
N1 Info pre 5 satijoš 26 povezanih