Povezane vesti

Jermenija nije zainteresovana da postane članica NATO

Jermenija nije zainteresovana da postane članica NATO

N1 Info 10.12.2018
Vršilac dužnosti premijera Jermenije, Nikol Pašinjan, rekao je da Jermenija kao članica Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti nije zainteresovana za članstvo u NATO, ali će zadržati veze sa Alijansom. "Mi imamo odnose sa Alijansom u vezi… »
Jermenija: Pašinjan ponosan, njegov blok odneo najviše glasova

Jermenija: Pašinjan ponosan, njegov blok odneo najviše glasova

RTS 10.12.2018
Vršilac dužnosti premijera Jermenije Nikola Pašinjan izjavio je da je ponosan na "moćan narod" te zemlje nakon objave konačnih rezultata parlamentarnih izbora. "Moćni, moćni, moćni ljudi. Volim vas sve, ponosan sam na vas i klanjam vam se"… »
Pašinjan - ubedljiv pobednik u Jermeniji

Pašinjan - ubedljiv pobednik u Jermeniji

Dojče vele 10.12.2018
Na prevremenim parlamentarnim izborima u Jermeniji, savez "Moj korak" v.d. premijera Nikola Pašinjana je osvojio oko 70 odsto glasova. Na drugom mestu je stranka "Procvat Jermenije" sa oko osam procenata. Pokret "Moj korak", koji predvodi ovaj… »
Pašinjan razbio! Blok premijera Jermenije osvojio čak 70 odsto glasova na parlamentarnim izborima!

Pašinjan razbio! Blok premijera Jermenije osvojio čak 70 odsto glasova na parlamentarnim izborima!

Kurir 10.12.2018
Blok vršioca dužnosti premijera Jermenije Nikole Pašinjana Moj korak osvojio je više od 70 odsto glasova na parlamentarnim izborima, pokazuju podaci Centralne izborne komisije nakon prebrojanih 100 odsto glasačkih listića. Armenian voters delivered… »
Izbori u Jermeniji: Kolaps vladajuće partije i veliki uspeh Pašinjana

Izbori u Jermeniji: Kolaps vladajuće partije i veliki uspeh Pašinjana

Vesti online 10.12.2018
Blok vršioca dužnosti premijera Jermenije Nikola Pašinjana "Moj korak" dobio je više od 70 odsto glasova na parlamentarnim izborima, pokazuju podaci Centralne izborne komisije nakon prebrojanih 100 odsto glasačkih listića. "Blok 'Moj korak' je… »

Vesti dana »