Povezane vesti

Sud potvrdio samoodbranu Saško Bogeski: Još ne mogu da verujem da sam slobodan čovek!

Sud potvrdio samoodbranu Saško Bogeski: Još ne mogu da verujem da sam slobodan čovek!

Večernje novosti 10.12.2018
Posle odluke Apelacionog suda, koji je pravosnažno oslobodio optužbe za ubistvo provalnika. Posle toliko godina patnje i borbe kroz koju sam prošao, bojim se da se radujem. JOŠ sam u šoku i neverici! Za pravosnažnu oslobađajuću presudu saznao sam… »
Bogeski pravosnažno oslobođen za ubistvo provalnika

Bogeski pravosnažno oslobođen za ubistvo provalnika

Radio 021 10.12.2018
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Saška Bogeskog, koji je u maju 2013. godine u svom stanu u Žarkovu nožem usmrtio provalnika Vladimira Manića u samoodbrani. Sud je tako odbio žalbu tužilaštva i potvrdio prvostepenu presudu Višeg… »
Hvala bogu, sa moje porodice biće skinut ogroman teret: Saško Bogeski danas pravosnažno oslobođen za ubistvo provalnika u…

Hvala bogu, sa moje porodice biće skinut ogroman teret: Saško Bogeski danas pravosnažno oslobođen za ubistvo provalnika u…

Kurir 10.12.2018
BEOGRAD - Saško Bogeski, koji je u maju 2013. godine u svom stanu u Žarkovu nožem usmrtio provalnika Vladimira Manića u samoodbrani juče je pravosnažno oslobođen krivice! Naime, Apelacioni sud u Beogradu odbio je žalbu tužilaštva i samim tim je… »
"U šoku sam, moram da javim ženi": Saško Bogeski je danas pravosnažno oslobođen za ubistvo provalnika u samoodbrani

"U šoku sam, moram da javim ženi": Saško Bogeski je danas pravosnažno oslobođen za ubistvo provalnika u samoodbrani

Blic 10.12.2018
- Jao, nisam ni znao. Prvi ste mi javili. Hvala mnogo - prvo je što je rekao Saško Bogeski, Beograđanin koji je danas pravosnažno oslobođen za ubistvo provalnika u svom stanu u Žarkovu. Bogeski je zahvalio svima koji su ga podržavali svih ovih… »

Vesti dana »