Povezane vesti
Serija "Jutro će promeniti sve" napravila je buru u Srbiji, a ekipa je otkrila šta im je tokom snimanja bilo najteže (video)
Blic 10.12.2018
Projekcije poslednje tri epizode serije "Jutro će promeniti sve" donele su potpuni obrt u odnosu na početak serije i oduševile publiku u Kinoteci u nedelju uveče. Ovacijama su pozdravljeni reditelji, dramaturzi, scenografi, a posebno glumačka ekipa… »
Nastavak pod znakom pitanja: Finale serije "Jutro će promeniti sve" u Kinoteci privuklo veliku pažnju publike (video)
Blic 09.12.2018
Projekcije poslednje tri epizode serije "Jutro će promeniti sve" donele su potpuni obrt u odnosu na početak serije i oduševile publiku u Kinoteci. Ovacijama su pozdravljeni reditelji, dramaturzi, scenografi, a posebno glumačka ekipa, koja se poklonila… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Neće dozvoliti Palestincima da se vrate u Gazu: Izrael: Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji nasilno zauzimaju vladine zgrade
Vreme pre 55 minutajoš 5 povezanih