Povezane vesti
Slabo izlazi pred božić i sve vreme je Sam u kući: 15 godina nisam pogledao taj film i svega mi je dosta
Kurir 10.12.2018
Kao i svake godine uoči novogodišnjih i božićnih praznika, emituje se film " Sam u kući", na radost gledaoca širom sveta, ali ne i na radost Makolija Kalkina (38), kojeg je to kultno ostvarenje učinilo popularnim. Glumac je u intervjuu sa Elen Dedženeris… »
Pred svaki Božić svi gledaju bar jedan deo komedije "Sam u kući", a Kevin 28 godina kasnije tih dana ni iz kuće ne izlazi!
Telegraf 10.12.2018
- Kad izađem napolje svi me gledaju i primećuju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga, osećam se čudno - dodao je Kalkin koji se 1994. povukao iz glume. Razlog je, kako kaže, bio taj što mu je sve zajedno postalo previše. Uloga dečaka Kevina proslavila je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak 15. septembar 2025: Tokom jutra slaba kiša, temperatura do 27
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

Vučić u Japanu: Najvažnije da u eri velikih turbulencija sačuvamo mir, slobodu i jedinstvo
RTS pre 22 minutajoš 5 povezanih

Beograd u znaku Srpskih zastava: Dan srpskog jedinstva biće obeležen i u rodnom gradu najpoznatijeg Solunca, Dragutina Matića (foto)
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Koliki je kurs evra danas u Srbiji: Ovo su vrednosti po kojim menjačnice danas prodaju valute
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane