Povezane vesti
To nije bio građanski skup! Čim sam videla stranačke funkcionere otišla sam kući Mirjana Karanović bez dlake na jeziku…
Kurir 11.12.2018
Mnogo pre ovog protesta pozvali su me mladi ljudi koji su mi rekli da prave građanski protest protiv nasilja uz napomenu da on nije stranački. Pristala sam iako to nije bilo nešto što sam jako želela da radim. Prihvatila sam, prvo zato što su me… »
Vujošević i Karanović: Suština demokratije je da svi mogu da kažu šta misle
N1 Info 11.12.2018
Glumica Mirjana Karanović i košarkaški trener Duško Vujošević ocenili su u Pressingu TV N1 da iza odluke da njih dvoje ne govore na protestu “Stop krvavim košuljama” u subotu u Beogradu stoje određene političke stranke. Uprkos svemu što se… »
Govornici na protestu podelili opoziciju
Politika 11.12.2018
Saša Janković iz PSG nije došao na subotnji skup jer je onemogućeno Mirjani Karanović da govori, a DSS ga bojkotovao zbog najave da će se ona obratiti građanima. Pokret slobodnih građana (PSG) i Građanski blok 381 nisu učestvovali na subotnjem… »
Mirjana Karanović: Evo zašto sam napustila protest
SEEbiz 11.12.2018
BEOGRAD - Glumica Mirjana Karanović govorila je za “Danas” o subotnjem protestu "Stop krvavim košuljama". Ona je istakla da nije govorila zato što su joj organizatori rekli da ima grupa "koje neće doći na protest ukoliko ona na tamo bude… »
Karanović: U subotu me nisu želele upravo stranke koje su učestvovale u protestu
N1 Info 11.12.2018
Glumica Mirjana Karanović izjavila je da na subotnjem protestu "Stop krvavim košuljama" nije govorila zato što su joj organizatori rekli da ima grupa "koje neće doći na protest ukoliko ona na tamo bude govorila" i da njeno prisustvo na protestu nisu… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 43 minutajoš 1 povezana