Повезане вести
То није био грађански скуп! Чим сам видела страначке функционере отишла сам кући Мирјана Карановић без длаке на језику: Моје…
Курир 11.12.2018
Много пре овог протеста позвали су ме млади људи који су ми рекли да праве грађански протест против насиља уз напомену да он није страначки. Пристала сам иако то није било нешто што сам јако желела да радим. Прихватила сам… »
Вујошевић и Карановић: Суштина демократије је да сви могу да кажу шта мисле
Н1 Инфо 11.12.2018
Глумица Мирјана Карановић и кошаркашки тренер Душко Вујошевић оценили су у Прессингу ТВ Н1 да иза одлуке да њих двоје не говоре на протесту “Стоп крвавим кошуљама” у суботу у Београду стоје одређене политичке странке. Упркос… »
Говорници на протесту поделили опозицију
Политика 11.12.2018
Саша Јанковић из ПСГ није дошао на суботњи скуп јер је онемогућено Мирјани Карановић да говори, а ДСС га бојкотовао због најаве да ће се она обратити грађанима. Покрет слободних грађана (ПСГ) и Грађански блок 381 нису… »
Мирјана Карановић: Ево зашто сам напустила протест
СЕЕбиз 11.12.2018
БЕОГРАД - Глумица Мирјана Карановић говорила је за “Данас” о суботњем протесту "Стоп крвавим кошуљама". Она је истакла да није говорила зато што су јој организатори рекли да има група "које неће доћи на протест уколико она на… »
Карановић: У суботу ме нису желеле управо странке које су учествовале у протесту
Н1 Инфо 11.12.2018
Глумица Мирјана Карановић изјавила је да на суботњем протесту "Стоп крвавим кошуљама" није говорила зато што су јој организатори рекли да има група "које неће доћи на протест уколико она на тамо буде говорила" и да њено… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 минутајош 14 повезаних
Пензионерка покошена на пешачком прелазу у Нишу! Рођака настрадале описала трагедију: Ишла је да подигне паре, а онда се унука јавила плачући... (фото)
Курир пре 12 минутајош 11 повезаних
Ако НИС стане, држава има план за 51 општину: Санкције стежу обруч, али Србија спрема радикалне потезе за стабилно снабдевање горивом
Дневник пре 17 минутајош 8 повезаних