Povezane vesti
Hit na mrežama: Ovako je Zadranin prepravio grafit "Ubi Srbina" (foto)
Pravda 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora neko je ispisao grafit "ubi Srbina". Drugi Zadranin je došao i ispravio stvar, napisavši "ljubi Srbina". "Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno je lepše gledati poruke ljubavi… »
Zadar: Prepravio grafit "Ubi Srbina" u "Ljubi Srbina" (foto)
Večernje novosti 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora osvanuo je grafit "Ubi Srbina", koji je jedan Zadranin prepravio, dodavši slovo "lj", pa je grafit pretvoren u "Ljubi Srbina" ZAGREB - Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora osvanuo je grafit "Ubi… »
Zadranin prepravio grafit "Ubi Srbina" u "Ljubi Srbina"
RTS 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora osvanuo je grafit "Ubi Srbina", koji je jedan Zadranin prepravio, dodavši slovo "lj", pa je grafit pretvoren u "Ljubi Srbina". "Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno je lepše… »
Zadranin prepravio grafit "Ubi Srbina" (FOTO)
Vesti online 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora neko je ispisao grafit "ubi Srbina". Drugi Zadranin je došao i ispravio stvar, napisavši "ljubi Srbina". "Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno je lepše gledati poruke ljubavi… »
Zadranin hit na netu: Prepravio grafit "Ubi Srbina"
Mondo 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora osvanuo je grafit "Ubi Srbina", koji je jedan Zadranin prepravio, dodavši slovo "lj", pa je grafit pretvoren u "Ljubi Srbina". Foto: MN Press "Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno… »
Vesti dana »
B92.sport skener: Janis odlično spremio derbi - Petrušev i Bolomboj ga odlučili
B92 pre 15 minutajoš 15 povezanih