Povezane vesti

Hit na mrežama: Ovako je Zadranin prepravio grafit "Ubi Srbina" (foto)

Hit na mrežama: Ovako je Zadranin prepravio grafit "Ubi Srbina" (foto)

Pravda 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora neko je ispisao grafit "ubi Srbina". Drugi Zadranin je došao i ispravio stvar, napisavši "ljubi Srbina". "Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno je lepše gledati poruke ljubavi… »
Zadar: Prepravio grafit "Ubi Srbina" u "Ljubi Srbina" (foto)

Zadar: Prepravio grafit "Ubi Srbina" u "Ljubi Srbina" (foto)

Večernje novosti 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora osvanuo je grafit "Ubi Srbina", koji je jedan Zadranin prepravio, dodavši slovo "lj", pa je grafit pretvoren u "Ljubi Srbina" ZAGREB - Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora osvanuo je grafit "Ubi… »
Zadranin prepravio grafit "Ubi Srbina" u "Ljubi Srbina"

Zadranin prepravio grafit "Ubi Srbina" u "Ljubi Srbina"

RTS 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora osvanuo je grafit "Ubi Srbina", koji je jedan Zadranin prepravio, dodavši slovo "lj", pa je grafit pretvoren u "Ljubi Srbina". "Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno je lepše… »
Zadranin prepravio grafit "Ubi Srbina" (FOTO)

Zadranin prepravio grafit "Ubi Srbina" (FOTO)

Vesti online 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora neko je ispisao grafit "ubi Srbina". Drugi Zadranin je došao i ispravio stvar, napisavši "ljubi Srbina". "Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno je lepše gledati poruke ljubavi… »
Zadranin hit na netu: Prepravio grafit "Ubi Srbina"

Zadranin hit na netu: Prepravio grafit "Ubi Srbina"

Mondo 11.12.2018
Na fasadi zgrade zadarskog veća mesnog odbora osvanuo je grafit "Ubi Srbina", koji je jedan Zadranin prepravio, dodavši slovo "lj", pa je grafit pretvoren u "Ljubi Srbina". Foto: MN Press "Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno… »

Vesti dana »