Povezane vesti

Zaev poručuje: Ja sam Makedonac i govorim makedonski

Vesti online 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i makedonsku naciju, porukom da je on Makedonac i da govori makedonskim jezikom. Zaev je istakao da niko u svetu ne može da ospori nečije… »
Zaev odgovorio bugarskim zvaničnicima: Makedonac sam i govorim makedonski

Zaev odgovorio bugarskim zvaničnicima: Makedonac sam i govorim makedonski

N1 Info 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i naciju, da je on Makedonac i da govori makedonski i da niko u svetu ne može da ospori pravo nekoga na etničku pripadnost, kao evropsku… »

RTS 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i makedonsku naciju, porukom da je on Makedonac i da govori makedonskim jezikom. Zaev je istakao da niko u svetu ne može da ospori pravo… »
Zaev poručio bugarima: Ja sam Makedonac i govorim makedonski! To je moje pravo!

Zaev poručio bugarima: Ja sam Makedonac i govorim makedonski! To je moje pravo!

Kurir 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i makedonsku naciju, porukom da je on Makedonac i da govori makedonskim jezikom. Zaev je istakao da niko u svetu ne može da ospori pravo… »
Zaev odgovorio Bugarima — na makedonskom

Zaev odgovorio Bugarima — na makedonskom

Sputnik 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i makedonsku naciju, porukom da je on Makedonac i da govori makedonskim jezikom. Zaev je istakao da niko u svetu ne može da ospori nečije… »

Vesti dana »