Повезане вести
Заев поручује: Ја сам Македонац и говорим македонски
Вести онлине 11.12.2018
Македонски премијер Зоран Заев одговорио је бугарским званичницима, који покушавају да негирају македонски језик и македонску нацију, поруком да је он Македонац и да говори македонским језиком. Заев је истакао да нико у свету не… »
Заев одговорио бугарским званичницима: Македонац сам и говорим македонски
Н1 Инфо 11.12.2018
Македонски премијер Зоран Заев одговорио је бугарским званичницима, који покушавају да негирају македонски језик и нацију, да је он Македонац и да говори македонски и да нико у свету не може да оспори право некога на етничку… »
Заев поручује: Ја сам Македонац и говорим македонски
РТС 11.12.2018
Македонски премијер Зоран Заев одговорио је бугарским званичницима, који покушавају да негирају македонски језик и македонску нацију, поруком да је он Македонац и да говори македонским језиком. Заев је истакао да нико у свету не… »
Заев поручио бугарима: Ја сам Македонац и говорим македонски! То је моје право!
Курир 11.12.2018
Заев одговорио Бугарима — на македонском
Спутник 11.12.2018
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 1 сатјош 22 повезане
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 3 сатајош 10 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 3 сатајош 3 повезане
Народна банка: Девизно тржиште потпуно стабилно, санкционисаћемо неодговорне
Недељник пре 30 минутајош 24 повезане