Повезане вести

Заев поручује: Ја сам Македонац и говорим македонски

Вести онлине 11.12.2018
Македонски премијер Зоран Заев одговорио је бугарским званичницима, који покушавају да негирају македонски језик и македонску нацију, поруком да је он Македонац и да говори македонским језиком. Заев је истакао да нико у свету не… »
Заев одговорио бугарским званичницима: Македонац сам и говорим македонски

Заев одговорио бугарским званичницима: Македонац сам и говорим македонски

Н1 Инфо 11.12.2018
Македонски премијер Зоран Заев одговорио је бугарским званичницима, који покушавају да негирају македонски језик и нацију, да је он Македонац и да говори македонски и да нико у свету не може да оспори право некога на етничку… »

РТС 11.12.2018
Македонски премијер Зоран Заев одговорио је бугарским званичницима, који покушавају да негирају македонски језик и македонску нацију, поруком да је он Македонац и да говори македонским језиком. Заев је истакао да нико у свету не… »
Заев поручио бугарима: Ја сам Македонац и говорим македонски! То је моје право!

Заев поручио бугарима: Ја сам Македонац и говорим македонски! То је моје право!

Курир 11.12.2018
Заев одговорио Бугарима — на македонском

Заев одговорио Бугарима — на македонском

Спутник 11.12.2018

Вести дана »