Povezane vesti
Zaev poručuje: Ja sam Makedonac i govorim makedonski
Vesti online 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i makedonsku naciju, porukom da je on Makedonac i da govori makedonskim jezikom. Zaev je istakao da niko u svetu ne može da ospori nečije… »
Zaev odgovorio bugarskim zvaničnicima: Makedonac sam i govorim makedonski
N1 Info 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i naciju, da je on Makedonac i da govori makedonski i da niko u svetu ne može da ospori pravo nekoga na etničku pripadnost, kao evropsku… »
Zaev poručuje: Ja sam Makedonac i govorim makedonski
RTS 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i makedonsku naciju, porukom da je on Makedonac i da govori makedonskim jezikom. Zaev je istakao da niko u svetu ne može da ospori pravo… »
Zaev poručio bugarima: Ja sam Makedonac i govorim makedonski! To je moje pravo!
Kurir 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i makedonsku naciju, porukom da je on Makedonac i da govori makedonskim jezikom. Zaev je istakao da niko u svetu ne može da ospori pravo… »
Zaev odgovorio Bugarima — na makedonskom
Sputnik 11.12.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev odgovorio je bugarskim zvaničnicima, koji pokušavaju da negiraju makedonski jezik i makedonsku naciju, porukom da je on Makedonac i da govori makedonskim jezikom. Zaev je istakao da niko u svetu ne može da ospori nečije… »
Vesti dana »
Zabeleće se i Beograd! Stižu sneg i ledena kiša, pašće i do 20 cm: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Raspisan tender za izgradnju naftovoda od Mađarske do Novog Sada
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 19 povezanih
"Lečenje povređenih bi moglo da traje mesecima" Direktor bolnice nakon požara u Švajcarskoj
Večernje novosti pre 38 minutajoš 59 povezanih
Koliko će novca dobiti oni koji sad primaju 70.000 dinara? Računica: Evo kakva će vam biti penzija u januaru 2026. posle povećanja
Blic pre 58 minutajoš 17 povezanih