Povezane vesti
Savetnik glavnog urednika Ilustrovane politike podneo ostavku
N1 Info 11.12.2018
Savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike Goran Kozić podneo je ostavku. 11.12.2018. 11.12.2018. U obrazloženju ovog poteza, Kozić je naveo: "Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv. Zato podnosim ostavku na sva… »
Savetnik urednika "Ilustrovane" podneo ostavku!
Mondo 11.12.2018
Savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike Goran Kozić, podneo je danas ostavku. Foto: MONDO/Predrag Vujić U obrazloženju ovog poteza Kozić je naveo: "Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv. Zato podnosim ostavku… »
Savetnik urednika "Ilustrovane politike" podneo ostavku
Radio 021 11.12.2018
Savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike Goran Kozić, podneo je ostavku. U obrazloženju ovog poteza Kozić je naveo: "Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv. Zato podnosim ostavku na sva uređivačka mesta u… »
Vesti dana »
Sudar dva helikoptera u Grčkoj tokom gašenja požara – poginula dva člana posade, dvojica povređena
RTS pre 3 satajoš 25 povezanih
Đerdap sa nikad manjom proizvodnjom – jedinica na 20 odsto, dvojka na 30 procenata
Biznis.rs pre 1 satjoš 53 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Arakči: Pregovori Irana i Omana o Ormuzu u završnoj fazi; OPEK+ povećava proizvodne kvote
RTV pre 53 minutajoš 51 povezana
Vranjanac Jug Radivojević novi predsednik SDPS-a, nasledio Rasima Ljajića
Rešetka pre 7 satijoš 27 povezanih