Povezane vesti
Savetnik glavnog urednika Ilustrovane politike podneo ostavku
N1 Info 11.12.2018
Savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike Goran Kozić podneo je ostavku. 11.12.2018. 11.12.2018. U obrazloženju ovog poteza, Kozić je naveo: "Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv. Zato podnosim ostavku na sva… »
Savetnik urednika "Ilustrovane" podneo ostavku!
Mondo 11.12.2018
Savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike Goran Kozić, podneo je danas ostavku. Foto: MONDO/Predrag Vujić U obrazloženju ovog poteza Kozić je naveo: "Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv. Zato podnosim ostavku… »
Savetnik urednika "Ilustrovane politike" podneo ostavku
Radio 021 11.12.2018
Savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike Goran Kozić, podneo je ostavku. U obrazloženju ovog poteza Kozić je naveo: "Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv. Zato podnosim ostavku na sva uređivačka mesta u… »
Vesti dana »
Obrt oko povrede Šejka Miltona: Oglasio se KK Partizan i ispravio trenera Penjaroju
Mondo pre 57 minutajoš 12 povezanih
Vreme u Srbiji: Vanredno u 11 opština, u podne sednica štaba za vanredne situacije
Vreme pre 32 minutajoš 5 povezanih
VIDEO: Dodeljeni Zlatni globusi - "Hamnet" je najbolja drama, "One Battle After Another" najbolja komedija
Radio 021 pre 17 minutajoš 7 povezanih