Povezane vesti
Savetnik glavnog urednika Ilustrovane politike podneo ostavku
N1 Info 11.12.2018
Savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike Goran Kozić podneo je ostavku. 11.12.2018. 11.12.2018. U obrazloženju ovog poteza, Kozić je naveo: "Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv. Zato podnosim ostavku na sva… »
Savetnik urednika "Ilustrovane" podneo ostavku!
Mondo 11.12.2018
Savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike Goran Kozić, podneo je danas ostavku. Foto: MONDO/Predrag Vujić U obrazloženju ovog poteza Kozić je naveo: "Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv. Zato podnosim ostavku… »
Savetnik urednika "Ilustrovane politike" podneo ostavku
Radio 021 11.12.2018
Savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike Goran Kozić, podneo je ostavku. U obrazloženju ovog poteza Kozić je naveo: "Zaključio sam da je moj pristup uređivanju novina neprihvatljiv. Zato podnosim ostavku na sva uređivačka mesta u… »
Vesti dana »

Tramp potvrdio kada i gde se sastaje sa Putinom Za dugoočekivani susret odabrao baš ovu teritoriju: "Hvala na pažnji!"
Kurir pre 6 satijoš 6 povezanih

Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni
RTS pre 1 satjoš 3 povezane

Tačno u 7 sati! Počinje uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata na ovoj lokaciji u Beogradu
Kurir pre 4 minutajoš 3 povezane

Privukao je, pa je strasno poljubio: Nina Janković se na Mokroj Gori prepustila mužu usred šume - glumica pokazala ko im pravi društvo (foto)
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana

Praznik Svetog Pantelejmona – veruje se da dobro započeti posao i otići na put
RTS pre 1 satjoš 1 povezana