Povezane vesti
Burna svađa u studiju: Urednica Studija "B"- Ne moramo da brinemo o rejtingu, posle ovoga... (video)
Pravda 11.12.2018
Bura oko izveštavanja novinarke Studija B o protestu opozicije ne prestaje. Društvene mreže prepune su osude, a urednica te televizije brani novinarku. Naime, radi se o izveštavanju novinarke Barbare Životić, čije izveštavanje sa subotnjih protesta ne… »
Novinari vs lažni novinari: Pitanja anonimnog urednika za Barbaru
Radio 021 11.12.2018
Ni danas ne prestaje bura oko izveštavanja Studija B o protestu opozicije u subotu u Beogradu, sa kojeg se javila izvesna Barbara Životić koju su mnogi mediji predstavili kao novinarku. Način na koji je ona izveštavala i sam izveštaj izazvali su lavinu… »
Barbarizam
Danas 11.12.2018
Dobronamerni ljudi umeju da ponekad kažu kako svi mi koji kao nešto pišemo, moramo da se čuvamo ove vlasti, jer je ona luda, ali ne i glupa. Koliko god imao razumevanja za takav stav, ova vlast je pokazala, i to definitivno, da je glupa. Potvrdili su to… »
Vesti dana »

"Darko je bolje, razgovarao sam sa njim": Vučić saopštio poslednje informacije o stanju Glišića nakon što je doživeo moždani udar u progamu uživo
Blic pre 51 minutajoš 5 povezanih

Dobre vesti za one koji putuju na more Granice prohodne bez čekanja, ali kamiondžije nisu te sreće
Dnevnik pre 10 minutajoš 7 povezanih

FOTO Poljaci spremili kavez za navijače Zvezde: Pogledajte gde će biti smešteni Srbi
Nova pre 41 minutajoš 7 povezanih