Повезане вести
Бурна свађа у студију: Уредница Студија "Б"- Не морамо да бринемо о рејтингу, после овога... (видео)
Правда 11.12.2018
Бура око извештавања новинарке Студија Б о протесту опозиције не престаје. Друштвене мреже препуне су осуде, а уредница те телевизије брани новинарку. Наиме, ради се о извештавању новинарке Барбаре Животић, чије извештавање са… »
Новинари вс лажни новинари: Питања анонимног уредника за Барбару
Радио 021 11.12.2018
Ни данас не престаје бура око извештавања Студија Б о протесту опозиције у суботу у Београду, са којег се јавила извесна Барбара Животић коју су многи медији представили као новинарку. Начин на који је она извештавала и сам… »
Барбаризам
Данас 11.12.2018
Добронамерни људи умеју да понекад кажу како сви ми који као нешто пишемо, морамо да се чувамо ове власти, јер је она луда, али не и глупа. Колико год имао разумевања за такав став, ова власт је показала, и то дефинитивно, да… »
Вести дана »

Новак нахвалио Синера и поменуо крај каријере: Као да је воз протутњао поред мене...
Курир пре 18 минутајош 52 повезане

Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, спремни смо да одговоримо
РТВ пре 1 сатјош 26 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 7 сатијош 16 повезаних

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 6 сатијош 35 повезаних