Повезане вести
Ивановић: Истина на првом месту
Данас 12.12.2018
Новинар Иван Ивановић изјавио је данас да се не каје због тога што је написао о новинарки Студија Б Барбари Животић, поводом њеног извештавања о протесту у Београду, да стоји иза тога да она нема појма и да не треба тиме да се… »
Иван Ивановић: Часни новинари су они којима је истина на првом месту
Нова економија 12.12.2018
Ја се не кајем због тога што сам написао о новинарки Барбари, стојим иза тога да она нема појма и да не треба тиме да се бави. Осуђујем све увреде које су јој упућене и мислим да нико никада не би требало да пише такве ствари и… »
Ивановић: Часним новинарима је истина на првом месту, Барбара то није
Н1 Инфо 12.12.2018
"Ја се не кајем због тога што сам написао о новинарки Барбари, стојим иза тога да она нема појма и да не треба тиме да се бави. Осуђујем све увреде које су јој упућене и мислим да нико никада не би требало да пише такве ствари и… »
Вести дана »
Батут: У Србији за десет година 127 случајева хантавирусне инфекције, односно мишје грознице
Недељник пре 17 минутајош 27 повезаних
Трумп упозорава на нападе већег интензитета ако Иран одбије споразум
Слободна Европа пре 32 минутајош 30 повезаних
Министарство просвете: Закључком Владе волонтирање студената на Експу се сматра добровољним радом и вреднује се у систему образовања
Данас пре 47 минутајош 23 повезане
Идентификован сој хантавируса са холандског крузера, председник Канарских острва не жели да прихвати брод
РТС пре 36 минутајош 39 повезаних
Трамп паузира операцију у Ормуском мореузу, Техеран каже: 'Повлачење'
BBC News пре 5 сатијош 33 повезане