Povezane vesti
Ivanović: Istina na prvom mestu
Danas 12.12.2018
Novinar Ivan Ivanović izjavio je danas da se ne kaje zbog toga što je napisao o novinarki Studija B Barbari Životić, povodom njenog izveštavanja o protestu u Beogradu, da stoji iza toga da ona nema pojma i da ne treba time da se bavi i naglasio da… »
Ivan Ivanović: Časni novinari su oni kojima je istina na prvom mestu
Nova ekonomija 12.12.2018
Ja se ne kajem zbog toga što sam napisao o novinarki Barbari, stojim iza toga da ona nema pojma i da ne treba time da se bavi. Osuđujem sve uvrede koje su joj upućene i mislim da niko nikada ne bi trebalo da piše takve stvari i kači slike iz privatnog… »
Ivanović: Časnim novinarima je istina na prvom mestu, Barbara to nije
N1 Info 12.12.2018
"Ja se ne kajem zbog toga što sam napisao o novinarki Barbari, stojim iza toga da ona nema pojma i da ne treba time da se bavi. Osuđujem sve uvrede koje su joj upućene i mislim da niko nikada ne bi trebalo da piše takve stvari i kači slike iz privatnog… »
Vesti dana »

Danas se održava Vojna parada: Ovi delovi grada su zatvoreni, izmenjene trase čak 25 linija gradskog prevoza
Nova pre 42 minutajoš 16 povezanih

Borbeni avioni nisu prekršili granice na letu ka Kalinjingradskoj oblasti
Politika pre 12 minutajoš 17 povezanih

Posle svežeg jutra, pretežno sunčano i toplo: U Srbiji danas do 31 stepen
Euronews pre 17 minutajoš 13 povezanih

Velika vojna parada "Snaga jedinstva" u Beogradu – novo naoružanje prvi put pred javnošću, više od 10.000 učesnika
RTS pre 42 minutajoš 9 povezanih

„Hteli ste da prisvojite vojsku, mi ćemo je vratiti narodu“: Studenti organizuju skup sat vremena pre vojne parade
Danas pre 7 minutajoš 5 povezanih