Povezane vesti
Izabrani Mis i Mister albino u Keniji: "Prihvatite nas, i mi smo lepi"
Radio 021 12.12.2018
Takmičenje u Najrobiju ima za cilj da pruži podršku populaciji sa albinizmom, koja je u ovoj afričkoj zemlji često trpe zlostavljanje. Zajednica ljudi sa albinizmom u Keniji organizovala je izbor za Mis i Mistera albino u Najrobiju, kako bi svi mogli da… »
Izabrani Mis i Mister albino u Keniji: „Prihvatite nas, i mi smo lepi"
Južne vesti 12.12.2018
Zajednica ljudi sa albinizmom u Keniji organizovala je izbor za Mis i Mistera albino u Najrobiju, kako bi svi mogli da pruže javnu podršku ovoj populaciji. EPA Albinizam je redak nasledni poremećaj koje dovodi do neodstatka pigmentacije u kosi, koži i… »
Izabrani Mis i Mister albino u Keniji: „Prihvatite nas, i mi smo lepi"
BBC News 12.12.2018
Takmičenje u Najrobiju ima za cilj da pruži podršku populaciji sa albinizmom, koja je u ovoj afričkoj zemlji često trpe zlostavljanje. Zajednica ljudi sa albinizmom u Keniji organizovala je izbor za Mis i Mistera albino u Najrobiju, kako bi svi mogli da… »
Vesti dana »
Ministarstvo objavilo rešenja testa iz srpskog, odnosno maternjeg na završnom ispitu
RTV pre 6 minutajoš 48 povezanih
Požar u tržnom centru na Novom Beogradu: 'To je planulo i gotovo…'
BBC News pre 46 minutajoš 60 povezanih
Devetoro poginulo, oštećena Kijevsko-pečerska lavra u ruskom napadu
BBC News pre 46 minutajoš 32 povezane
PU Pirot: U protekloj nedelji 17 saobraćajnih nezgoda. Počinje akcija pojačane kontrole saobraćaja
Plus online pre 26 minutajoš 25 povezanih
Neka se pripremi ovaj deo Srbije, sledi potop! Očekuje se da padne više od 30 litara kiše
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih