Povezane vesti
Izabrani Mis i Mister albino u Keniji: "Prihvatite nas, i mi smo lepi"
Radio 021 12.12.2018
Takmičenje u Najrobiju ima za cilj da pruži podršku populaciji sa albinizmom, koja je u ovoj afričkoj zemlji često trpe zlostavljanje. Zajednica ljudi sa albinizmom u Keniji organizovala je izbor za Mis i Mistera albino u Najrobiju, kako bi svi mogli da… »
Izabrani Mis i Mister albino u Keniji: „Prihvatite nas, i mi smo lepi"
Južne vesti 12.12.2018
Zajednica ljudi sa albinizmom u Keniji organizovala je izbor za Mis i Mistera albino u Najrobiju, kako bi svi mogli da pruže javnu podršku ovoj populaciji. EPA Albinizam je redak nasledni poremećaj koje dovodi do neodstatka pigmentacije u kosi, koži i… »
Izabrani Mis i Mister albino u Keniji: „Prihvatite nas, i mi smo lepi"
BBC News 12.12.2018
Takmičenje u Najrobiju ima za cilj da pruži podršku populaciji sa albinizmom, koja je u ovoj afričkoj zemlji često trpe zlostavljanje. Zajednica ljudi sa albinizmom u Keniji organizovala je izbor za Mis i Mistera albino u Najrobiju, kako bi svi mogli da… »
Vesti dana »
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 56 povezanih
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
"Od sad se samo odazivam na tetka" Mlađa ćerka Suzane Mančić puca od ponosa, sestru držala za ruku tokom porođaja
Kurir pre 55 minutajoš 26 povezanih
Čeka se i do dva sata: Kolaps na graničnim prelazima u Srbiji, svuda kilometarske kolone
Mondo pre 25 minutajoš 23 povezane