Povezane vesti
Valjda me majka rodila takvu harizmatičnu! Dara Bubamara priznala da su je i kao klinku jurili muškarci! A evo šta o njoj…
Kurir 12.12.2018
Dara Bubamara priznala je šta o njoj misle drugari devetogodišnjeg sina Koste, što ju je prijatno iznenadilo, ali i u kakvim je pevačica odnosima sa bivšima. "Moj sin ide u privatnu školu, a tamo se ne priča o takvim stvarim, ali naravno da me njegovi… »
Pevačica ne krije da je iznenađena: Evo šta o Dari Bubamari misle drugovi njenog devetogodišnjeg sina (video)
Blic 12.12.2018
Folk pevačica Dara Bubamara najavila je danas novogodišnji nastup u srpskoj prestonici, a tom prilikom smo je upitali pojedine stvari o privatnom životu. Šta o atraktivnoj muzičkoj zvezdi misle drugari Darinog devetogodišnjeg sina Koste, što ju je… »
Vesti dana »
Jutarnja magla i slab mraz, tokom dana sunčano, najviša dnevna temperatura 16 stepeni
RTS pre 45 minutajoš 4 povezane
Rešenje za NIS mora biti pronađeno do 15. januara, tri scenarija na stolu
RTS pre 51 minutajoš 1 povezana
Svečano uručenje Nobelovih nagrada – visoke zvanice, meni u tajnosti do početka banketa
RTS pre 45 minutajoš 1 povezana
Bez vode u Beogradu: Ovaj deo grada danas će biti bez vode čitav dan, od 8 ujutru pa do 22 časa
Kurir pre 55 minutajoš 2 povezane