KSS obeležio 70 godina Saveza i 95 godina košarke u Srbiji

KSS obeležio 70 godina Saveza i 95 godina košarke u Srbiji

Politika četvrtak, 13. decembar 2018.
Košarkaški savez Srbije (KSS) obeležio je Svečanom akademijom u Narodnom pozorištu 70 godina od osnivanja Saveza i 95 godina košarke u Srbiji. U prisustvu brojnih velikih imena evropske, jugoslovenske i srpske košarke Zlatne značke KSS dobili su Ratko Radovanović, Zoran Slavnić, Rajko Žižić,... »

Jubilej KSS i 95 godina košarke u Srbiji

Danas četvrtak, 13. decembar 2018.
Svečanom akademijom u Narodnom pozorištu u Beogradu večeras je obeleženo 70 godina od osnivanja Košarkaškog saveza Srbije i 95 godina košarke u Srbiji.
Svečanosti su prisustvovali čelni ljudi KSS, čelnici FIBA, legende domaće i evropske košarke, kao i brojni sportisti, među kojima i Dino Menegin, uspešni treneri Duško Vujošević, Dušan Ivković, Dan Piterson i mnogi drugi. KSS je... »

Košarka spaja ljude: U Narodnom pozorištu obeležena dva jubileja KSS (foto)

Večernje novosti četvrtak, 13. decembar 2018.
Svečanom akademijom u Narodnom pozorištu u Beogradu večeras je obeleženo 70 godina od osnivanja Košarkaškog saveza Srbije i 95 godina košarke u Srbiji
EMOTIVNI pozdravi i zagrljaji košarkaških legendi večeras u Narodnom pozorištu , mnogima su mogli da izmame suze na lice. Sam krem srpske košarke okupio se da bi zajedno probudio uspomene i obeležio 95 godina od prve utakmice u... »
©2019 Netmark d.o.o.