Повезане вести

Љубомир Обрадовић: Желео сам да све девојке добију шансу

Љубомир Обрадовић: Желео сам да све девојке добију шансу

Хот спорт 13.12.2018
Женска рукометна репрезентација Србије поразом од Француске резултатом 38:28 је завршила учешће на ЕП 2018. године. Селектор Љубомир Обрадовић је кратко прокоментарисао убедљив пораз од домаћина. – Честитам репрезентацији… »
Обрадовић: Хтео сам да играју све девојке

Обрадовић: Хтео сам да играју све девојке

Мондо 13.12.2018
Селектор Србије поручио да није задовољан резултатом против Француске на последњем мечу ЕП, али јесте тиме што је дао прилику целом тиму. Фото: МН Пресс Рукометашице Србије завршиле су учешће на Европском првенству у Француској… »
Крај: Србија - Француска 28:38

Крај: Србија - Француска 28:38

Вечерње новости 12.12.2018
Рукометашице Србије претрпеле су убедљив пораз у последњем мечу друге фазе Европског првенства. Актуелни светски првак Француска био је прејак за наше девојке - 38:28. Рукометашице Србије претрпеле су убедљив пораз у… »
Потоп за крај Европског првенства: Рукометашице Србије убедљиво поражена од Француске

Потоп за крај Европског првенства: Рукометашице Србије убедљиво поражена од Француске

Вечерње новости 12.12.2018
Рукометашице Србије су у последњем мечу у другој фази на Европском првенству у Француској поражене од репрезентације домаћина са убедљивих 38:28. Женска рукометна репрезентација Србије изгубила је вечерас у Нанту од селекције… »
Убедљив пораз Србије од Француске за крај Европског првенства

Убедљив пораз Србије од Француске за крај Европског првенства

Данас 12.12.2018
Женска рукометна репрезентација поразом се опростила од Европског првенства у Француској, пошто је од домаћина турнира поражена у последњем колу друге фазе такмичења 38:28. То је био најубедљивији пораз „Орлица“ на поменутом… »

Вести дана »