Повезане вести
Београдска берза: Приоритетне акције Комерцијалне банке скочиле 10,8%
СЕЕбиз 13.12.2018
БЕОГРАД – Још један „блед“ трговачки дан завршен је на Београдској берзи у смислу инвестиционе активности, док је скок акција Комерцијалне банке погурао БЕЛЕКС индексе на позитивну територију. Укупан промет на трговању износио је… »
Евро данас 118,34 динара
Нови магазин 13.12.2018
Динар је данас незнатно променити вредност према евру и званични средњи курс је 118,3414 динара за један евро, објавила је Народна банка Србије (НБС). У односу на евро, динар је за 1,1 одсто јачи него пре годину дана, једнаке… »
Динар мирује, курс 118,34
Вести онлине 13.12.2018
Динарн наставља да мирује према евру на приближно истом нивоу као јуче и званични средњи курс износи 118,3414 динара за евро, објавила је Народна банка Србије. Динар је према евру на истом нивоу као пре месец дана, на годишњем… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 10 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана